MAXIFY MB2350

Hitra in učinkovita večnamenska naprava omogoča kakovostno poslovno barvno tiskanje za domače pisarne. Opremljena je z možnostjo povezave Wi-Fi in Ethernet, upravljanjem z zaslonom na dotik in možnostjo povezave s pametnim telefonom ter oblakom.

MB2350_Detail

Prednosti

 • Hitra in zmogljiva večnamenska naprava za domače pisarne s funkcijami tiskanja, kopiranja, skeniranja in pošiljanja faksov.
 • S hitrim prvim natisom in hitrostjo tiskanja 15 barvnih in 23 črno-belih strani na minuto ne boste nikoli več čakali na dokumente.
 • Povezavi Wi-Fi in Ethernet: tiskajte iz računalnika, pametnega telefona, tabličnega računalnika in storitev v oblaku in skenirajte v te naprave in storitve.
 • Vgrajen je samodejni podajalnik dokumentov za 50 listov in s kapaciteto za 500 listov.
 • Črnilne vložke XL lahko zamenjate vsakega posebej in omogočajo tiskanje do 1200 črno-belih in 900 barvnih strani.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon MAXIFY MB2350

Večnamenska naprava za domače pisarne


V domačih pisarnah običajno potrebujemo majhne, a zmogljive in vsestranske naprave, kot je ta poslovna brizgalna večnamenska naprava. Brezžična povezava in povezava Ethernet, profesionalna kakovost tiskanja in funkcije kopiranja, skeniranja ter pošiljanja faksov omogočajo priporočeno količino tiskanja od 200 do 1000 strani na mesec.

Izjemno hitro tiskanje dokumentov


Nikoli več ne boste čakali, da se poslovni dokumenti natisnejo. Poleg hitrosti tiskanja dokumentov A4 po standardu ISO, ki znaša 23 črno-belih ali 15 barvnih slik na minuto, omogoča tiskalnik tudi podobno hiter prvi natis, ki ga ustvari v približno 7 sekundah.

Poslovna kakovost


Odporna in izjemno gosta dvojna črnila omogočajo ostre natise besedila in živahne barve. Pigmentna črnila so izjemno odporna, zato s časom ne zbledijo. So tudi odporna na označevalce in drgnjenje in so tako popolna izbira za visokokakovostne poslovne dokumente.

Stroškovna učinkovitost


S črnilnimi vložki XL lahko natisnete do 1200 črno-belih in 900 barvnih strani dokumentov A4. Črnilne vložke lahko zamenjate posamično in tako poskrbite za najvišjo produktivnost ter zmanjšate količino odpadkov. Paket z več barvnimi kartušami A 4 vsebuje vsa nadomestna črnila za še bolj stroškovno učinkovite rezultate.

Zanesljiva produktivnost


Z dvema kasetama za 250 listov papirja, vgrajenim samodejnim podajalnikom dokumentov za 50 listov in velikim barvnim zaslonom na dotik bo vsako opravilo enostavno, tudi skeniranje in kopiranje dokumentov z več stranmi. Za še bolj profesionalen način uporabe in varčevanje s papirjem je na voljo tudi enostavno dvostransko tiskanje.

Povezljivost


Program MAXIFY Cloud Link omogoča tiskanje iz priljubljenih storitev v oblaku in skeniranje vanje (npr. Evernote, Dropbox, OneDrive ali Google Drive) neposredno z zaslona tiskalnika ali z uporabo pametnega telefona in programa MAXIFY Printing Solutions. Podprte so tudi funkcije: skeniranje v e-pošto, Apple AirPrint in Google Cloud Print.*

*Skeniranje v oblak in e-pošto sta na voljo le uporabnikom izvirnih Canonovih črnil.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon MAXIFY MB2350, njegove funkcije in zmožnosti.

Quick 1st Print

Prvi natis v 7 sekundah

50-sheet ADF

Samodejno kopiranje več strani

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Uporabljajte brezžično in delite

500 Sheet Capacity

Produktivno podajanje papirja

Scan to Cloud

Prenos dokumentov v storitve v oblaku*

Touch Screen

7,5 cm zaslon na dotik, enostaven za uporabo

Scan to USB Memory

Skeniranje v pomnilnik USB

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

 • MAXIFY MB2350
 • Napajalni kabel
 • Črnilni vložki za prvo namestitev tiskalnika
 • Namestitveni CD za Windows (gonilniki za Mac so na voljo v spletu)
 • Navodila
 • Kabel za telefonsko linijo in za faks