Veliki natisi za velike cilje

S tiskalnikom Canon PIXMA PRO-200 ne bo nobena velikost prevelika. S tiskanjem v velikosti A3+ brez robov boste lahko na najboljši način predstavili svojo ustvarjalnost.

Dosledna izkušnja s Canonom

"Od fotografiranja do tiskanja, Canon poskrbi za vse," nam zaupa Natasha Alipour-Faridani, ki se v Londonu ukvarja s fotografiranjem jedi. Pri svojem živahnem komercialnem delu, med katerim zajema slastne, sočne posnetke jedi in pijače, se pomika od Canonovega fotoaparata prek tiskalnika do papirja. V svojem studiu uporablja tiskalnik Canon PIXMA PRO-200. Ker tiskalnik podpira raznovrstne medije – vključno s steklom in umetniškim papirjem – ter prilagodljivo natisne vse velikosti do formata A3+, ima na voljo številne možnosti, da izrazi neomejeno ustvarjalnost.

Fotograf preverja barvno fotografijo iz tiskalnika PIXMA PRO-200

Veliki in brezrobi natisi za razstave

Videti svoje izdelke natisnjene je neprecenljiva izkušnja tako za ljubiteljske kot tudi za poklicne fotografe. Kot nam pove Natasha Alipour-Faridani: "Videti natisnjeno fotografijo je nekaj posebnega, zlasti če jo uokvirite in obesite na steno ter si jo zares podrobno ogledate." S tiskalnikom Canon PIXMA PRO-200 lahko natisnete fotografije do velikosti A3+ oziroma fotografije v panoramskem načinu, zato lahko povsem sami odločate, kako želite predstaviti svoje fotografije. Po zaslugi tiskanja brez robov vam ni treba izgubljati časa z obrezovanjem natisnjenih fotografij. Lahko jih uokvirite takoj po tiskanju.

"Od fotografiranja do tiskanja, Canon poskrbi za vse."

Fotograf tiska velike barvne slike brez roba iz tiskalnika PIXMA PRO-200, ki so razstavljene na steni

Povezani članki

  • PIXMA PRO-200

    Poenostavljeno vsestransko tiskanje

    Majhna, kompaktna rešitev ponuja možnosti tiskanja velikih formatov in je opremljena z enostavno programsko opremo, kar pomeni, da imate na delovni mizi in tudi v svoji glavi več prostora, da daste svoji ustvarjalni domišljiji prosto pot.

  • PIXMA PRO-200

    Prave barve, natisnjene v popolnosti

    Kar vidite skozi objektiv, bo oživelo na strani po zaslugi novega sistema črnil na osnovi 8 barvil in izjemne reprodukcije, s katerima se ponaša tiskalnik Canon PIXMA PRO-200.