Prave barve, natisnjene v popolnosti

Kar vidite skozi objektiv, bo oživelo na strani po zaslugi novega sistema črnil na osnovi 8 barvil in izjemne reprodukcije, s katerima se ponaša tiskalnik Canon PIXMA PRO-200.

Drzni in barviti

Natasha Alipour-Faridani, ki se v Londonu ukvarja s fotografiranjem jedi, ustvarja podobe, ki naredijo močan vtis. Njene fotografije so polne mavričnih, omamnih barv in svetlobe, zato je jasno, da sta kontrast in nasičenost ključna elementa njenega fotografskega ustvarjanja. Ne glede na to, kaj fotografirate ali kakšno ozadje oziroma osvetlitev uporabljate, je pomembno, da veste, da bo to, kar zajamete skozi objektiv in nato obdelate v svoji digitalni temnici, ustrezno izraženo na natisnjenih izdelkih. Nekateri tiskalniki povsem razočarajo fotografe, saj jim ne uspe zajeti živahnih modrih odtenkov, bogatih črnih odtenkov in izstopajočih rdečih odtenkov. Toda tiskalnik Canon PIXMA PRO-200 ima v rokah aduta.

Fotograf preverja različne velikost barvnih natisov iz tiskalnika PIXMA PRO-200

Čarobnih osem

Ta tiskalnik se posveča barvam. S svojim vrhunskim sistemom črnil na osnovi 8 barvil ponuja širši barvni spekter, kar pomeni fotografije visoke kakovosti s širokim razponom tonov in odtenkov. Po zaslugi sivega in svetlosivega črnila bo tudi črno-belo tiskanje enostavna naloga. Natasha Alipour-Faridani je že vse od začetka uporabe navdušena nad tiskalnikom Canon PIXMA PRO-200 in njegovo izjemno sposobnostjo reprodukcije barv. "Lepo je videti, kako upodablja moje delo," pove in doda: "Daje mi občutek, da sem s svojimi barvami lahko še drznejša."

"Sistem črnil na osnovi osmih barvil resnično poskrbi za žive barve."

Fotografinja preverja številne visoko kakovostne fotografije s spektrom odtenkov in nians tiskalnika PIXMA PRO-200

Povezani članki

  • PIXMA PRO-200

    Poenostavljeno vsestransko tiskanje

    Majhna, kompaktna rešitev ponuja možnosti tiskanja velikih formatov in je opremljena z enostavno programsko opremo, kar pomeni, da imate na delovni mizi in tudi v svoji glavi več prostora, da daste svoji ustvarjalni domišljiji prosto pot.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – tiskanje brez obrobe

    S tiskalnikom Canon PIXMA PRO-200 izkusite tiskanje velikih natisov brez obrobe. Izvedite več o funkcijah, kot sta panoramsko tiskanje in delo z raznovrstnimi mediji.