Poenostavljeno vsestransko tiskanje

Majhna, kompaktna rešitev ponuja možnosti tiskanja velikih formatov in je opremljena z enostavno programsko opremo, kar pomeni, da imate na delovni mizi in tudi v svoji glavi več prostora, da daste svoji ustvarjalni domišljiji prosto pot.

Izberite papir, ki bo ustrezal vašemu posnetku

Če iščete tiskalnik za tiskanje fotografij velikosti A3+, ki ne bo zasedel vsega delovnega prostora, je Canon PIXMA PRO-200 pravi odgovor. "Lepo se poda na mizo v mojem studiu," nam zaupa londonska fotografinja Natasha Alipour-Faridani in doda: "Ko ga moram vzeti s seboj na snemanje, je dovolj lahek in kompakten, da gre z menoj." Vsestranskost je glavna značilnost tiskalnika Canon PIXMA PRO-200 – zlasti, kar se tiče velikosti papirja. S tremi možnostmi podajanja papirja in možnostjo tiskanja fotografij velikosti A3+ v samo 90 sekundah lahko tudi od doma natisnete velike (ali majhne) izdelke. Funkcija samodejne poravnave papirja pomeni, da so neravni in neuspešni natisi stvar preteklosti.

Fotografinja tiska natise živih barv s tiskalnikom PIXMA Pro-200 na želen papir

Tehnologija, ki prenese obremenitev

Canonova programska oprema Professional Print and Layout poskrbi za pošiljanje posnetka v tiskalnik. Priložena je tiskalniku Canon PIXMA PRO-200 in vam omogoča izbiro papirja, ki bo ustrezal vašemu projektu, izbiro velikosti in raziskovanje različnih barvnih profilov, preden pritisnite gumb za tiskanje. "Uporaba je zares hitra in enostavna," pove Natasha Alipour-Faridani. "Lahko preizkusim več nastavitev, saj vem, da to ne bo upočasnilo moje končne obdelave." Eksperimentirajte po mili volji in spremljajte celotno dogajanje prek 3-palčnega LCD-zaslona za popolno tiskanje na dosegu rok.

"Lahko preizkusim več nastavitev, saj vem, da to ne bo upočasnilo moje končne obdelave."

Delovno mesto fotografa, ki ureja in tiska fotografije

Povezani članki

  • PIXMA PRO-200

    Prave barve, natisnjene v popolnosti

    Kar vidite skozi objektiv, bo oživelo na strani po zaslugi novega sistema črnil na osnovi 8 barvil in izjemne reprodukcije, s katerima se ponaša tiskalnik Canon PIXMA PRO-200.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – tiskanje brez obrobe

    S tiskalnikom Canon PIXMA PRO-200 izkusite tiskanje velikih natisov brez obrobe. Izvedite več o funkcijah, kot sta panoramsko tiskanje in delo z raznovrstnimi mediji.