PROGRAMSKA OPREMA IN VTIČNIK

Programska oprema in vtičnik za sistem EOS VR SYSTEM

Odkrijte, kako z združljivim fotoaparatom EOS polnega formata in objektivom RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE ustvarite pristno tridimenzionalno vsebino, pri tem pa s sistemom EOS VR SYSTEM poskrbite za preprostejši in učinkovitejši potek dela.
Program EOS VR Utility

Programska oprema in vtičnik za sistem EOS VR SYSTEM

Program EOS VR Utility

Canonova programska oprema EOS VR Utility1 je zelo poenostavila nekdaj zapleten postopek poravnave, sinhronizacije in združevanja z več fotoaparati/datotečnimi sistemi, saj omogoča učinkovitejše pretvarjanje stereoskopskih posnetkov in fotografij za urejanje in predvajanje.
Program EOS VR Utility

Ekvidistančna pretvorba

Za pravilno doživetje posnetkov ali fotografij 180° VR z naglavnim kompletom za navidezno resničnost morate spremeniti vrstni red slik levega in desnega očesa ter izvesti ekvidistančno pretvorbo dveh okroglih fotografij z učinkom ribjega očesa. Za to ekvidistančno pretvorbo potrebujete Canonovo programsko opremo EOS VR Utility. Pri ekvidistančni pretvorbi se dve okrogli fotografiji z učinkom ribjega očesa razširita v dve kvadratni sliki druga ob drugi (standardna oblika za slikovne datoteke 180° VR), ki sta pripravljeni za ogled z naglavnim kompletom za navidezno resničnost ali urejanje z združljivo programsko opremo ali sistemom NLE. Prek potrditvenega polja v programski opremi EOS VR Utility lahko uporabniki preklapljajo med pretvorjenim in nepretvorjenim pogledom.

Osnovno urejanje

Oglejte si predogled videoposnetka in ga predvajajte, pri tem pa označite želene začetne in končne točke za izvoz.

Program EOS VR Utility
Pripomoček EOS VR

Več možnosti izvoza

Videoposnetke lahko izvozite v različnih ločljivostih in profesionalnih kodekih, vključno z datotekami DPX in ProRes, ki so pripravljene za urejanje in obdelavo prehodov v združljivem programu NLE, kot je Adobe Premiere Pro. Fotografije se izvozijo kot datoteke JPEG.

Vtičnik EOS VR za Adobe Premiere Pro

Novi vtičnik EOS VR za Adobe Premiere Pro1 omogoča ustvarjalcem vsebin, da pretvarjajo in urejajo neposredno v programu NLE in izvajajo posebna opravila, kot so obdelava prehodov in urejanje.
Vtičnik EOS VR za program adobe premiere pro

Zakaj Premiere Pro?

Adobe Premiere Pro je vodilni progam za ustvarjanje bogate in pristne VR-vsebine. Canonov vtičnik EOS VR za Adobe Premiere Pro omogoča samodejno pravokotno pretvorbo in hkraten uvoz datotek Canon VR v enem samem preprostem koraku. Pretvorjene datoteke lahko nato enostavno dodate na časovnico, jih uredite in obdelate prehode kot običajno ter jih tako pripravite na končni izvoz in distribucijo.

Naročite se za še več

Vsi uporabniki lahko izkoristijo brezplačno preskusno obdobje ter pretvarjajo fotografije in videoposnetke, krajše od dveh minut. Za izvažanje videoposnetkov, daljših od dveh minut, s programsko opremo EOS VR Utility, ali uvažanje z vtičnikom EOS VR za Adobe Premiere Pro je potrebna plačljiva naročnina. S sklenitvijo naročnine za programsko opremo EOS VR Utility in vtičnik EOS VR za Adobe Premiere Pro lahko odklenete naprednejše in profesionalne funkcije programov, npr.:

 • Pretvorba videoposnetkov, daljših od dveh minut.
 • Izvoz videoposnetkov DPX/Pro Res visoke kakovosti.

Program EOS VR Utility

Povezani izdelki

 • Sistem Cinema EOS

  EOS R5 C

  Posnemite osupljive videoposnetke z ločljivostjo 8K in fotografije z ločljivostjo 45 milijonov slikovnih pik z našim najmanjšim kinematografskim fotoaparatom EOS, ki je pripravljen na vse.

 • Brezzrcalni fotoaparati

  EOS R5

  Ponovno razmislite, kaj veste o brezzrcalnih fotoaparatih. Brezkompromisno delovanje fotoaparata EOS R5 bo revolucionarno spremenilo vašo fotografijo in filmsko ustvarjanje.

 • Objektiv RF VR

  Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  Zajemajte svet v osupljivi navidezni resničnosti s tem revolucionarnim objektivom iz družine L, ki je zasnovan za brezhibno popotovanje v navidezno resničnost.

 1. Za pravokotno pretvorbo posnetih slik 180° VR iz združljivega fotoaparata Canon sta potrebna programska oprema EOS VR Utility in vtičnik EOS VR za program Adobe Premiere Pro. Za dostop do vseh vrhunskih funkcij in kodekov za izvoz je morda potrebna plačljiva naročniška storitev.
 2. Za združljivost z navidezno resničnostjo bo morda potrebna posodobitev vdelane programske opreme.

  OPOMBA: TA PROGRAMSKA OPREMA SISTEMA ZA NAVIDEZNO RESNIČNOST SE LAHKO RAZLIKUJE OD TRŽNEGA IZDELKA.