legria family video cameras

Kompaktne videokamere za družine LEGRIA

Z zbirko kompaktnih videokamer LEGRIA HF R snemajte in delite čudovite filme visoke ločljivosti in vrhunske kakovosti.

Pametni optični stabilizator slike

Pametni stabilizator slike zagotavlja ostre, podrobne videoposnetke, zato se lahko osredotočite na snemanje. Samodejno zazna prizor, nato pa med 4 načini izbere pravo nastavitev stabilizatorja slike, s katerim odpravlja tresenje in preprečuje zamegljenost.

Izjemna kakovost snemanja

Uživajte v najboljši visoki ločljivosti in hitrosti snemanja 50 sličic na sekundo, pri kateri bodo tudi hitro premikajoči se predmeti ostali ostri in jasni.

highest quality recording
baby mode video cameras

Čarobni trenutki z dojenčkom

Ujemite otrokove prve korake, besede in druge pomembne trenutke z naprednim načinom za dojenčke. Ustvarite zabavne albume za tri otroke in vaši posnetke bodo samodejno shranjeni v izbrani album.

Ogled videoposnetka

Pomoč za okvirjanje povečave

Pri veliki povečavi lahko hitro izgubite predmet, pomoč za okvirjanje povečave pa vam pomaga, da predmet ohranite v okviru in lažje sledite dogajanju. Izgubljene predmete ponovno najdete z enim pritiskom gumba in obnovite prvotni položaj povečave.

zoom framing assist

Posnemite odličen zvok

Če želite, da je zvok vaših videoposnetkov enako kakovosten kot slika, lahko to preprosto dosežete z izborom zvoka za prizor in vgrajenim občutljivim mikrofonom. Med 5 načini prizora, na primer glasba ali govor, izberite pravega in zvočne nastavitve se optimirajo samodejno.

audio scene select