legria wifi video cameras

Videokamere LEGRIA s povezavo Wi-Fi

Povežite se z brezžičnimi videokamerami Canon LEGRIA. Uživajte v objavljanju na poti, pretakanju v živo in oddaljenem upravljanju kamere.

wireless hd video cameras

Brezžične videokamere visoke ločljivosti v akciji

Ogled videoposnetka

Pretakanje videa v živo

Domače prostore lahko oddaljeno nadzorujete s funkcijo pretakanja videoposnetkov v živo v napravah s sistemoma Android¹ in iOS¹. Vklopite snemanje in nastavite povečavo tudi, kadar ste na poti². Najprej prenesite brezplačni program CameraAccess Plus.

Prenesite program CameraAccess Plus (Android)

Prenesite program CameraAccess Plus (iTunes)

live video streaming

Brezžičen oddaljen nadzor

Nastavitve videokamere LEGRIA s povezavo Wi-Fi lahko daljinsko upravljate prek možnosti Live View iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Popoln je za snemanje prizorov, kjer dostop s kamero ni enostaven.

legria wifi remote

Daljinsko pregledovanje

Uporabite program Canon Camera Connect2 in si v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku brezžično oglejte videoposnetke v videokameri. Shranite najljubše posnetke neposredno v napravo2 in si zagotovite preprosto skupno rabo v spletu.

Prenesite program Canon Camera Connect

camera connect app

Povežite se s svetom

Brezžično prenesite najnovejše videoposnetke iz videokamere s povezavo Wi-Fi² v postajo Connect Station CS100, nato pa si jih oglejte v polni visoki ločljivosti na televizorju in jih delite s prijatelji v spletu.

Preberite več o postaji Canon Connect Station CS100

connect station cs100

Neposredna skupna raba v spletu

Filme lahko naložite neposredno v splet brez računalnika. Dokončati morate samo preprost nastavitveni postopek. Kamero povežite z domačim brezžičnim omrežjem*, nato pa videoposnetke objavite v YouTubu, Facebooku, Twitterju in e-pošti.

* Neposredna izmenjava prek interneta in funkcije pošiljanja prek strežnika zahtevajo račun image.canon. image.canon v nekaterih državah ali regijah morda ni podprt. Za več informacij obiščite www.canon-europe.com/cig  

1 Podprti operacijski sistemi: Android od 2.3 do 4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Ne jamčimo za delovanje v vseh napravah.
2 Ne velja za naprave LEGRIA GX10, LEGRIA HF G40, LEGRIA mini in LEGRIA mini X. Za oddaljeno nadziranje potrebujete internetno povezavo z usmerjevalnikom, ki podpira protokole UPnP, in podporo za pridobivanje globalnega naslova IP.

iPad, iPhone, iPod in iPod touch so blagovne znamke podjetja Apple Inc., zaščitene v ZDA in drugih državah.

Android™ je registrirana blagovna znamka družbe Google Inc.