Brezžično tiskanje in skeniranje z mobilnimi napravami

Program Easy-PhotoPrint za iPhone, iPad in iPod Touch

Canon Easy-PhotoPrint (Canon iEPP) je brezplačen program, s katerim lahko prek naprav iPhone, iPod touch ali iPad preprosto tiskate fotografije in skenirate dokumente na združljivih tiskalnikih PIXMA in SELPHY* prek lokalnega brezžičnega omrežja (Wi-Fi).

Funkcije

• Samodejno iskanje tiskalnikov v brezžičnem omrežju

• Tiskanje slik iz mobilnih naprav

• Skenirajte neposredno v naprave iPhone, iPod touch ali iPad (samo z večnamenskimi tiskalniki PIXMA)

Uporaba
Program Canon iEPP preprosto prenesite v mobilno napravo in se za začetek dotaknite ikone Canon iEPP.

* Za informacije o združljivosti si oglejte specifikacije izdelka

Easy-PhotoPrint vam omogoča, da izberete eno ali več fotografij JPEG in natisnete največ 20 kopij naenkrat. Natisnete jih lahko z obrobo ali brez, izbirate pa lahko med obsežnim naborom velikosti in vrst papirja.

1. Pojdite na Photo Albums (Albumi s fotografijami).

2. Dotaknite se fotografij, ki jih želite dodati v vrsto za tiskanje (vidno v zgornjem desnem kotu)

 

3. Pojdite na čakalno vrsto za tiskanje, potrdite nastavitve in se dotaknite Print (Natisni). 4. Prikazala se bo stran z napredkom tiskanja.

Fotografiranje in tiskanje

Fotoaparat zaženite neposredno iz programa Canon iEPP in posnete fotografije boste lahko natisnili takoj.1. Pojdite na Camera (Fotoaparat) 2. Zajemite fotografijo.

 

 

3. Oglejte si sliko in izberite Use (Uporabi), če jo želite natisniti ali Retake (Fotografiraj znova), če želite posneti novo fotografijo. 4. Potrdite nastavitve in izberite Print (Natisni).

Skeniranje dokumenta ali fotografije (samo z večnamenskimi tiskalniki PIXMA)

Skenirajte z združljivim večnamenskim tiskalnikom Canon in shranite fotografijo ali dokument v iPhone, iPod touch ali iPad kot datoteko PDF ali JPEG.


1. Pojdite na Scan Settings (Nastavitve skeniranja) 2. Potrdite nastavitve in izberite Scan (Skeniraj).

 


3. Oglejte si rezultat skeniranja in nadaljujte z naslednjim korakom. 4. Podatke lahko pošljete po e-pošti ali shranite v obliki JPEG ali PDF.

V tiskanje lahko pošljete skenirane dokumente ali fotografije (datoteke PDF ali JPG).

1. Pojdite na Scanned Items (Skenirani dokumenti) 2. Izberite dokument, ki ga želite natisniti.

 

3. Dotaknite se Print (Natisni). 4. Prikazala se bo stran z napredkom tiskanja.

Če želite natisniti datoteko PDF (ki ni bila skenirana s programom iEPP), si jo morate najprej ogledati s programom za ogled PDF-jev in jo nato posredovati programu iEPP.


1. Oglejte si datoteko PDF in izberite Print (Natisni) 2. Potrdite nastavitve in izberite Print (Natisni). Prikazala se bo stran z napredkom tiskanja

Easy-PhotoPrint za iPad

Program Canon iEPP za iPad ima enake funkcije kot na napravah iPhone in iPod Touch, le da so albumi s fotografijami, skenirani dokumenti, nastavitve tiskanja in tiskanje na voljo na enem mestu. Poleg tega se za preprosto uporabo usmerjenost zaslona samodejno prilagaja usmerjenosti naprave iPad.