Zakaj je Canon najboljši ponudnik storitev upravljanja tiskanja in dokumentov

Tiskanje v središču upravljanja informacij

Canon MPS meeting

Novi vodilni ponudnik storitev upravljanja tiskanja

Storitev upravljanja tiskanja in dokumentov (MPDS) predstavlja strankam pravo priložnost, da v upravljanje fizičnih in digitalnih informacij uvedejo celovito strategijo preobrazbe ter s tem zagotovijo ustrezno delovanje teh storitev, obenem pa uvajajo pomembne nadgradnje produktivnosti in varnosti. Ne glede na to, ali podjetje želi uvesti popoln nadzor nad vsemi poteki dela z dokumenti ali vpeljati upravljane storitve v postopke po vsem svetu, lahko s storitvami MPDS spodbudi učinkovitost, omogoči prihranek stroškov in poveča produktivnost.

Po več letih močne neprekinjene rasti je Canon prevzel ključna imena v panogi in prejel priznanje panožne analitske hiše IDC kot vodilno podjetje za storitve MPDS na zahodnoevropskem trgu.

Open plan office

Mnenje analitske hiše IDC

V poročilu "Western Europe MPDS and BPS Market Shares, 2017: Accelerated Technology Development Driving Greater Contractualized Business Revenues" analitska hiša IDC prepoznava "Canonovo dolgo dediščino na področju tiskanja in obdelave dokumentov ter njegov portfelj, tržne inovacije in odlično delovanje pri izgradnji poslovanja s tiskarskimi storitvami". Analitska hiša poudarja tudi njegove sposobnosti: "Canon usmerja svojo pozornost v digitalne spremembe, pri čemer se osredotoča na zagotavljanje boljših rezultatov poteka dela za stranke, saj strankam nudi pomoč pri reševanju nekaterih največjih poslovnih izzivov, ki so povezani z upravljanjem informacij v papirnati in elektronski obliki. Canon je razširil svojo ponudbo rešitev za potek dela z večjim poudarkom na optimizaciji poslovnih procesov, z zagotavljanjem stalne izboljšave ter s ponudbo rešitev in storitev v Evropi, ki jo že ponuja po vsem svetu."

Podjetje Canon si stalno prizadeva zagotavljati strankam najboljše rešitve, ki so posebej prilagojene njihovemu poslu, zato je analitska hiša IDC izpostavila tudi "Canonovo ponujeno vrednost. Ta izvira iz Canonove ponudbe strojne opreme za obdelavo, zajemanje in izdelavo, ki pokriva celoten spekter uporabnikov, v kombinaciji z njegovo programsko opremo in tehnologijo po meri, primerno za vse organizacije, od majhnih podjetij do multinacionalk. Canon s svojim portfeljem tehnologij programske opreme ter dediščino in močjo na področju storitev upravljanja tiskanja in dokumentov pomaga strankam prehoditi pot, ki se začne z optimizacijo skupine naprav, nato pa zaide globlje v izboljšanje postopkov in avtomatizacijo poteka dela."

Open plan business meeting

Sodobna storitev upravljanja tiskanja in dokumentov

To je vznemirljivo obdobje za storitve upravljanja tiskanja in dokumentov. V današnjem svetu podatkov so fizične kopije in elektronski dokumenti (ter informacije v njih) ključni del učinkovitega delovanja. Vendar zaradi hitronaraščujoče količine podatkov ter cene učinkovitega upravljanja in vzdrževanja sodobnih zbirk informacij to predstavlja vedno večji izziv. Poleg tega se danes pričakuje, da poslovni podatki omogočajo pametnejše in učinkovitejše oblike dela, strankam zagotavljajo boljši vpogled ali spodbujajo prihodnje inovacije.

V stalno spreminjajočem se svetu upravljanja dokumentov in informacij podjetje Canon neprestano razvija dosledne ponudbe storitev za upravljanje tiskanja, s katerimi želi zadovoljiti rastoče povpraševanje pisarn in osrednjih reprografskih oddelkov, vključno z okolji, ki delujejo na več lokacijah, v več državah, regijah ali po vsem svetu.

Workers reviewing digital content


Sodelovanje s strokovnjaki

Digitalna preobrazba zaseda vedno višja mesta v poslovnih načrtih, zato učinkovito upravljanje informacij še nikoli ni bilo pomembnejše. Digitalizacija upravljanja tiskanja skupaj s skeniranjem in zajemanjem predstavljajo odlično priložnost za zmanjševanje stroškov, povečanje varnosti in razbremenitev delovne sile. Zaradi hitrega dostopa do pravočasnih, pomembnih informacij pa se lahko delavci osredotočijo na donosnejše ali pomembnejše naloge.

Upravljanje kompleksnih storitev tiskanja v pisarnah na več lokacijah, v več državah in z opremo različnih znamk lahko preobremeni notranje vire, zaradi česar podjetje izgublja dragocen čas in denar. Sodelovanje s strokovnim partnerjem na tem področju je ključnega pomena. Canon ima s svojim pristopom, ki je osredotočen na stranko, ter s ponudbo razširjene rešitve poteka dela, dobro izhodišče, da s storitvami MPDS pomaga podjetjem optimirati postopke, zagotavljati stalno izboljševanje ter ponujati rešitve ter storitve podjetjem v Evropi in po svetu.

Podjetja vedno bolj stremijo k vračanju večje stopnje dobička svojim zaposlenim in deležnikom, zato vedno več organizacij prepoznava, da se lahko z uvedbo storitev MPDS ponovno osredotočijo na to, kar znajo najbolje. Čeprav je bilo upravljanje informacij običajno vodeno znotraj podjetja, tiskanje ter zlasti upravljanje tiskanja še vedno prestavljata eno zadnjih večjih področji nenadzorovanih stroškov. Storitve MPDS so čudovita priložnost za podjetja vseh oblik in velikosti, da uvedejo avtomatizacijo na način, s katerim bodo v trenutku dosegli želeno produktivnost, stroške in varnost.

Če želite vpeljati storitve MPDS v svoje podjetje, si oglejte Canonovo ponudbo storitev upravljanja tiskanja.

Povezane rešitve

Odkrijte, kako lahko naše rešitve za upravljanje storitev tiskanja pospešijo vaše poslovanje

Pogovorite se z našo ekipo