GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Dobrodošli v revoluciji digitalnega tiskanja tapet.

Pokažite oblikovalcem, kaj zmore digitalno tiskanje, in odprite nov svet možnosti tiskanja.

PRENESITE VPOGLED

Globalni trendi in revolucionarne možnosti

Globalni trg notranje opreme doma naj bi do leta 2020 zaslužil 644 milijard dolarjev – ste pripravljeni na revolucijo digitalnega tiskanja?

Prenesite vpogled

Bright green plastic chair in front of a wall covered with digitally printed wallpaper in bright green with a fine-lined geometric print.

S tradicijo v prihodnost

V nasprotju z drugimi panogami izdelovanje tapet ni bilo popolnoma spojeno s tehnologijo digitalnega tiskanja. Toda z vse močnejšim vetrom sprememb je zgolj vprašanje časa, preden vsi ostali ujamejo nove načine tiskanja.

S tako veliko dediščino in tradicijo tiskanja tapet je lahko skok na digitalno tiskanje pogumna poteza. V nadaljevanju preberite, kako sta dva tiskarja sprejela izziv tiskanja digitalnih tapet in sta že na poti v prihodnost panoge.

Graphicarts Wallpaper Video Still

Z digitalnim tiskanjem so lahko tapete takšne, kakršne si želite – omejitev ni. Rešite se okov običajnega tiskanja #UNLEASHPRINT s tiskalnikom ColorWave in prazne stene prekritje z neverjetnimi, prilagojenimi tapetami.

Ogled videoposnetka

Potrošniki si želijo izkusiti lepoto inovativnega oblikovanja.

Skupina Wall Vision je bila ustanovljena v švedskem Borasu leta 1905 in sedaj pokriva blagovne znamke, kot so Cole & Son, Mr Perswall (švedska blagovna znamka, ki se ukvarja izključno z digitalnim tiskanjem) in Wall and Deco (ekskluzivna italijanska blagovna znamka za digitalno natisnjene stenske obloge).

Fredrik Larsson, operativni direktor pri skupini WallVision, pravi: “Z našimi blagovnimi znamkami imamo dolgo zgodovino oblikovanja tapet, vendar nenehno razvijamo nove zasnove in možnosti. Tiskamo lahko s skoraj vsemi tehnikami, ki obstajajo v industriji tapet, od površinskega tiskanja iz 19. stoletja do najnovejših digitalnih tiskarskih strojev.”Digitalna produkcija ima pozitiven vpliv na star trg, saj prinaša nove oblikovalce, kupce in novo dobo!

Richard Capp, soustanovitelj podjetja Milton & King
Image of a room with one wall exposed brick, and one covered with digitally printed wallpaper in multi-coloured chevrons, a round table, two chairs and a white sofa.

Digitalno tiskanje izziva naše tradicionalne spretnosti.

Podjetje Mr Perswall je bilo ustanovljeno iz želje po tiskanju tapet v majhnih serijah. Ko je proizvodnja začela delovati, blagovna znamka ni imela nobenih težav pri iskanju oblikovalcev za tiskanje tapet po meri – za mnoge je bilo izražanje svoje ustvarjalnosti prek velikih zasnov namesto majhnih ponavljajočih se vzorcev zelo vznemirljivo.

“Digitalno tiskanje je izzivalo in še naprej izziva naše tradicionalne spretnosti in naše dojemanje, kako prodajati tapete,” pravi Fredrik.

“Mislim, da si potrošniki želijo izkusiti lepoto inovativnega oblikovanja. Digitalno tiskanje ponuja čudovito priložnost za oblikovanje zunaj meja analognih tiskalnih valjev, kar povečuje zanimanje za prej staromoden izdelek.”

To so vznemirljivi časi za tapeciranje!

Pri podjetju Milton & King z odprtimi rokami sprejemajo tehnologijo in trdijo, da “so pionirji novega drznega obdobja stenskih oblog”. Njihovi sodobni postopki proizvodnje uporabljajo digitalno oblikovanje in proizvodne tehnike, profile družabnih medijev in našo storitev spletnih vzorcev.

Richard Capp, soustanovitelj podjetja Milton & King, pravi: “Čeprav delimo vse romantične poglede na tapete, je vse, kar pride iz Milton & King, proizvedeno z digitalnim tiskom.

“Digitalni tisk novim oblikovalcem omogoča, da vstopijo na trg, se izognejo velikim zagonskim stroškom in se prodajajo kot tiskarna tapet.” Nismo še opazili, da bi digitalni tisk zares vplival na trg, /.../ toda podjetja vlagajo v bolj tržno donosne stroje za tapete, kar bo spremenilo tapeciranje.”

Pri podjetju Milton & King radi raziskujejo nove trende oblikovanja in preizkušajo nove tehnologije. Ker so relativni novinci v industriji, njihova vnema navdihuje tako oblikovalce kot potrošnike. Richard verjame, da je prihodnost digitalnega tiskanja tapet svetla: “Mislim, da ima digitalna produkcija na star trg pozitiven učinek – prinaša novo obdobje! To so vznemirljivi časi za tapeciranje!”

Spodbujajte sodobno notranje oblikovanje z digitalnim tiskanjem in dosezite nepredstavljivo.

Povezane rešitve

Raziščite podrobneje


Izvedite več o naših digitalnih rešitvah za tapete po meri.


POGOVORITE SE Z NAŠO EKIPO