DIGITALNO TISKANJE KNJIG

Brizgalni tiskalnik odpira vrata v svet barv

Two male Digiforce employees at the book printing office

Poslovanje v svetu digitalnega tiskanja knjig cveti

Nizozemsko podjetje Digiforce je specializirano v digitalnem tiskanju knjig za akademske in izobraževalne založnike po Evropi. Z avtomatiziranim postopkom dela vsako leto izdelajo med 500.000 in 600.000 knjig manjših naklad ter knjig z enim izvodom za stranke iz Nizozemske, Belgije in Nemčije.

Woman and man in front of large inkjet production printers, examining book pages to be printed

Kombiniranje črno-belega z barvnim

Tiskanje barvnih in črno-belih strani na različnih napravah predstavlja velik strošek pri izdajanju knjig z mešanimi stranmi. Večja je tudi verjetnost za nedoslednosti v kakovosti natisov.

Podjetje Digiforce je potrebovalo zanesljivo rešitev, s katero bi lahko tiskali črno-bele in barvne strani na eni napravi, ki pa je morala biti zanesljiva ob vseh časih.

Back of a man wearing a jumper with the Digiforce name and logo using an inkjet printing press

Naložba v tehnologijo brizgalnega tiskanja

Zaradi dolgoletnega sodelovanja s Canonom so v podjetju Digiforce vedeli, kakšno raven kakovosti in zanesljivosti lahko pričakujejo. Ko je vodilni družbenik Frank van Boxtel slišal za Canonovo novo tehnologijo brizgalnega tiskalnika s podajalnikom listov VarioPrint i300, jo je takoj prepoznal kot zmogljivo rešitev za tiskanje.

S tiskanjem knjig s črno-belimi in barvnimi stranmi na enem brizgalnem tiskalniku bo lahko Digiforce razvil svojo poslovno ponudbo in svojim strankam nudil več možnosti za barvno tiskanje.

Stack of printed paperback books produced by Digiforce with inkjet printer ink


… KVALITETA JE DOSLEDNA SKOZI CELOTNO KNJIGO, STROŠKOVNA UČINKOVITOST PA POMENI, DA LAHKO NAŠIM STRANKAM PONUDIMO VEČ.

Frank van Boxtel,
vodilni družbenik podjetja Digiforce

Izboljšana učinkovitost ustvarja nove priložnosti

Canonov tiskalnik VarioPrint i300 je v podjetju Digiforce revolucionarno spremenil tiskanje knjig z eno izdajo. Mešano tiskanje izjemno poveča učinkovitost, njegova zanesljivost pa nenehno zagotavlja daljši čas delovanja. Povečana produktivnost in doslednost je podjetju omogočila, da natisne 16 milijonov knjižnih strani v samo sedmih tednih.

Visokokakovostno tiskanje v kombinaciji z zmanjšanimi stroški in časom delovanja je podjetju Digiforce omogočilo, da ustvari nove vire prihodkov. Podjetje je uvedlo novo štiriurno storitev tiskanja knjig, saj lahko zaradi hitrosti tiskalnika VarioPrint i300 stranke zjutraj oddajo naročilo in knjigo prevzamejo še isti dan.ENA IZMED NAJBOLJŠIH NAPRAV NA SVETU.

Odkrijte, kako lahko naše storitve digitalnega tiskanja knjig spremenijo vaše poslovanje.

Pogovorite se z našo ekipo