Digitalno tiskanje

Trojna investicija
se izplača

Woman looks at photo prints from a display on top of high speed inkjet press

Raznoliki oblikovalci in komercialno tiskanje

Solent Design Studio je ponudnik storitev komercialnega tiskanja s celovito ponudbo. Družinsko podjetje strankam na jugu Anglije nudi širok nabor tiskanih izdelkov, kot so poslovni pisarniški materiali, letaki, priročniki, koledarji in knjige.

Two men stand back to back in front of Solent warehouse

Brez investiranja v digitalno tiskanje ne gre

V podjetju Solent Design Studio so sprejeli digitalno tiskanje manjših naklad, zavedali pa so se, da je bila njihova digitalna oprema zastarela. Podjetje je moralo razširiti namen dela za manjše naklade, preusmeriti litografska dela na digitalno tiskanje in v svojo ponudbo dodati nove substrate, formate in matirane različice papirja.

Po posvetu s Canonovimi svetovalci in obisku predstavitvenih prostorov je podjetje investiralo v dve digitalni barvni tiskarski napravi, Canon imagePRESS C10000VP s hitrostjo tiskanja 100 strani na minuto in imagePRESS C750, ter v tiskalnik VarioPrint 6160 za črno-belo tiskanje.

Man examines pages of photo prints from commercial printer

Digitalna revolucija z visokokakovostnim tiskanjem fotografij

Z nenehno rastjo digitalno poslovanje zdaj predstavlja skoraj polovico prihodkov podjetja.

Velika izboljšava kakovosti digitalnega tiskanja pomeni, da lahko Solent Design Studio preusmeri velik del litografskega dela na digitalne tiskalnike, in sicer tudi izdelke, ki vključujejo globoka polnila ter posebne barve in odtenke. Zato lahko zdaj podjetje sprejme nova dela v manjših nakladah, ki prej ne bi mogla biti izvedena zaradi nizkega obsega opravil na litografskih napravah in nizke kakovosti tiskanja na prejšnjih tiskalnikih.

Man crouches with hand on top of tall stack of matt finish printed pages


CELOTNA IZKUŠNJA OD SAMEGA ZAČETKA DALJE JE BILA POPOLNOMA NAVDIHUJOČA.

Martin Reynolds,
izvršni direktor podjetja Solent Design Studio

Do novih zmožnosti in naprej

Canonovi digitalni tiskalniki z neprekosljivo kakovostjo tiskanja in razširjenimi možnostmi uporabe različnih medijev odpirajo vrata podjetju Solent Design Studio.

Zaradi možnosti dvostranskega tiskanja oglasnih trakov na napravi imagePRESS C750 se je poslovanje že razširilo na tiskanje ležečih postavitev knjig v formatu A4. Poleg tega je zdaj 90 % vizitk digitalno natisnjenih na tiskalniku imagePRESS C10000VP, ki je natančno usklajen z barvnim katalogom Pantone in omogoča delo na embalažah v majhnih nakladah.

Solent Design Studio lahko zdaj izstopa iz množice, saj število njihovih strank vztrajno narašča zaradi zagotavljanja vrhunske kakovosti tiskanja in razširjene ponudbe izdelkov.KO STRANKAM POKAŽEMO, KAJ LAHKO ZDAJ DIGITALNO IZDELAMO, SO NAVDUŠENE.

Odkrijte, kako lahko naše storitve digitalnega tiskanja spremenijo vaše poslovanje

Pogovorite se z našo ekipo