ŠTUDIJA PRIMERA

Forever Rose – cvetimo skupaj


Prenesite študijo primera Forever Rose


OPAZILI SMO, DA SO SE STROŠKI ZNATNO ZNIŽALI, SPLOH V PRIMERJAVI Z LASERSKIM TONERJEM, KI SMO GA UPORABLJALI PREJ, IN TO CELO ZA ŠESTDESET DO SEDEMDESET ODSTOTKOV.

Asim Hussain, mednarodni komercialni direktor, Forever Rose
Forever Rose

Podjetje Forever Rose je svoje popotovanje začelo leta 1999 v Londonu, ko je vrtnice, ki nikoli ne ovenijo, dobavljalo kraljevim palačam v Združenem kraljestvu in Belgiji. Podjetje Forever Rose s sedežem v Dubaju je popoln butik z razkošnimi darovi, kjer lahko kupite vrtnice, ki nikoli ne ovenijo, vrhunske bonboniere ter prvovrstne parfume in dišave.

Significant challenges

Veliki izzivi

Globalno širjenje je podjetju Forever Rose omogočilo zaposlitev več kot 500 ljudi. Ker večina teh zaposlenih opravlja pisarniška dela, se bile dnevne potrebe po tiskanju zelo visoke.

V obstoječem sistemu laserskega tiskanja je pogosto zmanjkovalo kartuš s tonerjem, zato jih je bilo treba vedno znova naročati in stroški so pošteno narasli. Lastnik Ebraheem Al Samadi je želel uravnotežiti potrebo po konstantno zanesljivi visoki produktivnosti in hkratnem zmanjševanju stroškov tiskanja.

Canonova rešitev

Ebraheemu se je prav tako zdelo pomembno, da sodeluje s podjetjem, ki lahko izpolni pričakovanja prestižne blagovne znamke, ki jo je izoblikoval pri podjetju Forever Rose. Z izbiro Canona in tiskalnika MegaTank mu je uspelo hkrati doseči vse zastavljene cilje.

"PRI RAZVIJANJU SOFISTICIRANEGA IN USPEŠNEGA POSTOPKA TISKANJA SMO SE ODLOČILI, DA IZBEREMO CANON, SAJ SMO VEDELI, DA JE TO EDINA PRAVA IZBIRA, ČE ŽELIMO DOSEČI NAJBOLJŠO MOŽNO KAKOVOST,"

je povedal Ebraheem Al Samadi.

Significant challenges

Tiskalniki MegaTanks podjetju Forever Rose omogočajo zanesljivo tiskanje veliko večjih količin, ne da bi bili v skrbeh zaradi pomanjkanja črnila ali zviševanja stroškov. Vgrajeni črnilni vložki na sprednji strani lajšajo natančno spremljanje ravni črnila. Zahvaljujoč izboljšani zasnovi stekleničk je ponovno polnjenje hitro in enostavno. Tiskalniki MegaTanks ponovnega polnjenja ponekod niso potrebovali več kot 6 mesecev. Nič presenetljivega, če upoštevate, da lahko samo komplet 3 stekleničk s črnim črnilom z visokim izkoristkom natisne do 18.000 strani.

Canon solution


V našem podjetju tiskamo vsak dan, in sicer račune, komercialne dokumente, pogodbe. Zato je bilo tiskanje velikih količin po ugodni ceni zagotovo velik dejavnik pri izbiri Canonovega tiskalnika MegaTank.

Črno pigmentno črnilo je idealno za tiskanje vsakodnevnih poslovnih dokumentov z nizkimi stroški, visokokakovostna barvna črnila na osnovi barvil pa zagotavljajo pristne fotografije z gladkimi prehodi – kot nalašč za podjetje Forever Rose. Ko želijo kupci podariti vrtnico, ki nikoli ne oveni, lahko zdaj dodajo tudi osebno fotografijo, brezhibno natisnjeno s Canonovim tiskalnikom MegaTank, in tako s prejemnikom ustvarijo močnejšo in bolj čustveno vez.

Canonov tiskalnik MegaTank se prilagaja načinu delovanja podjetja Forever Rose in ne obratno. Velik del tega je program Canon PRINT, ki omogoča nemoteno tiskanje na daljavo. Zaposleni lahko zdaj tiskajo neposredno iz svojega pametnega telefona, ne da bi pri tem potrebovali osebni računalnik.

Drug ob drugem

Ebraheem je prepričan v svetlo prihodnost in si je zastavil drzne načrte, da bo podjetje Forever Rose še bolj zacvetelo na mednarodni ravni.

"S ponosom lahko rečem, da nam bo Canon stal ob strani na naši poti, ko bomo v vsakem večjem mestu na svetu odprli en velik butik," pravi Ebraheem.

Nedvomno bo tiskalnik serije Canon PIXMA G glavni zvezdnik v prihodnjem desetletju.

Povezane študije primerov