PLAČILO NAKUPA

Rast omogoča avtomatiziranje P2P

Middle-aged man in shirt walks between warehouse shelving

Rastoče podjetje

KEW Electrical je eno izmed najhitreje rastočih neodvisnih trgovcev na debelo na področju električne opreme v Združenem kraljestvu, saj slovi po razpoložljivosti zalog v enem dnevu in osebju, ki postavlja stranke na prvo mesto.

Man in high visibility vest takes stock of boxes in electrical wholesaler warehouse

Vpliv hitre širitve

Ko je hitrost rasti podjetja začela presegati meje njegove zmogljivosti, je skupina za finance ročno obdelovala več kot 96.000 računov dobaviteljev na leto. Te posamezne sledi na papirju so oteževale spremljanje obračunavanja blaga, ki je bilo sprejeto, a ne plačano. Brez primernega pregleda stroškov je hitro rastoče podjetje trpelo tudi zaradi pomanjkanja denarnih tokov.

Pri KEW Electrical so potrebovali rešitev za upravljanje postopkov, ki se lahko prilagaja rasti podjetja.

Woman in office processes Accounts Payable paper invoices in front of computer

Digitalna preobrazba s Canonovim plačilom nakupa

Strateško sodelovanje s Canonom je podjetju KEW Electrical omogočilo preoblikovanje postopkov plačevanja obveznosti s Canonovo celovito rešitvijo plačil nakupa (P2P).

Zaradi digitaliziranega postopka dela je na eni platformi avtomatiziranih 80 % postopkov plačevanja obveznosti podjetja, kar vključuje samodejno usklajevanje, shranjevanje in izpolnjevanje elektronskih računov glede na število naročila. Canonova rešitev plačil nakupa omogoča podjetju KEW Electrical hitro in učinkovito delo, poleg tega pa lahko podjetje vzdržuje in podpira rast poslovanja z visoko produktivnostjo, popolno skladnostjo in jasnim pregledom porabe.

Man in shirt talks to man in high visibility jacket among rolls of electrical cabling in warehouse


ZARADI NEPOSREDNOSTI IN UČINKOVITOSTI AVTOMATIZIRANEGA SISTEMA SE RAČUNI NE IZGUBIJO VEČ V POŠTI IN NISO OBDELANI Z ZAMIKOM.

Tim Standing,
finančni direktor KEW Electrical

Avtomatizacija poteka dela za prilagodljivo rast

Uvedba avtomatizacije P2P je podjetju KEW Electrical omogočila popoln pregled in nadzor nad denarnimi tokovi in porabo. To je izboljšalo porabo energije, dodatno osebje ni bilo več potrebno in zmanjšali so se stroški dobaviteljev – ker podjetje svojim dobaviteljem hitro izplačuje, lahko izkoristi tudi popuste ob poravnavi stroškov.

Funkcije poročanja in nadziranja pri plačilih nakupa izvršnemu oddelku podjetja KEW Electrical omogočajo jasen pregled celotnega postopka plačevanja obveznosti, kar zmanjšuje tveganje za prevare in podvojena plačila.

Canonovo avtomatizirano rešitev plačil nakupov sta ekipa za finance in izvršni oddelek podjetja prepoznala za tako uspešno, da so jo uvedli tudi za upravljanje režijskih stroškov.IMAMO OGROMEN POTENCIAL ZA RAST IN ŽELIMO SODELOVATI S PARTNERJEM, KI NAS LAHKO TAKO PODPIRA KOT TUDI SPREMLJA NA NAŠI POTI.

Preoblikujte svoje poslovanje s hitrejšim in učinkovitejšim plačilom nakupa.

Pogovorite se z našo ekipo