TRANSAKCIJSKA KOMUNIKACIJA

Zaradi prilagodljivosti brizgalnega tiskalnika je tiskanje manjših naklad čudovito.

Man and woman look through a book printing catalogue at a large desk

Specialisti za transakcijske komunikacije

AddComm Group s sedežema na Nizozemskem in v Španiji podjetjem pomaga izboljšati komunikacijska gradiva s storitvami tiskanja knjig, vključno z avtomatizirano dostavo transakcijskih dokumentov, neposrednim marketingom in storitvami za komunikacijo s strankami.

Man works at computer in front of high speed inkjet press

Izzivi digitalnega tiskanja

Premik na digitalne kanale je zmanjšal povpraševanje po tiskanju manjših naklad. Manjša opravila so postala neekonomična na brizgalnih tiskalnikih z neprekinjenim podajanjem, ki so bili zasnovani za tiskanje velikih naklad, tiskanje s tonerji pa je povzročalo probleme s stroški in kakovostjo izdelkov.

Podjetje AddComm Group je potrebovalo učinkovit postopek tiskanja manjših naklad, ki bi zagotavljal kakovost gradiva.

Two men working at digital printing machine

Rešitev barvnega brizgalnega tiskalnika

Zaradi več kot dvajsetletnega trdnega sodelovanja s Canonom so pri podjetju AddComm vedeli, da bo Canonova usmerjenost v prihodnost prinesla uspešno rešitev. Do tega je tudi prišlo, in sicer na Canonovem poslovnem dnevu za komercialno tiskanje v Nemčiji.

Barvni brizgalni tiskalnik s podajalnikom listov VarioPrint i300 se brez težav sklada z njihovo proizvodnjo tiskanih knjig, saj zagotavlja kakovost, produktivnost in prilagodljivost za naklade, manjše od 2.500 izvodov, poleg tega pa se lahko z lahkoto primerja s kakovostjo tiskarskih naprav ColorStream, ki jih podjetje že uporablja.

Woman sitting at office computer desk, smiling at camera


ZARADI PREMESTITVE DEL MANJŠIH NAKLAD S TISKARSKIH NAPRAV S TONERJI JE CELOTEN POSTOPEK TISKANJA POSTAL PREPROSTEJŠI IN UČINKOVITEJŠI.

Leonie van der Veen,
izvršna direktorica podjetja AddComm
Man examines colour digital prints for book printing

Prihodnost novih priložnosti

Prilagodljivost tiskalnika VarioPrint i300 je v podjetju AddComm spremenila digitalna in tiskana komunikacijska gradiva. Drago tehnologijo tonerjev lahko zdaj zamenja tiskarska naprava za digitalno tiskanje, ki stroškovno učinkovito upravlja s prilagojenimi dokumenti manjših naklad in se lahko primerja s kakovostjo tiskanja velikih naklad.

AddComm zdaj izstopa iz množice zaradi zmožnosti tiskanja z mešanimi mediji. Podjetju se je odprl povsem nov svet priložnosti in trgov, zaradi česar že pridobivajo nove stranke.DO ZDAJ JE BILA UČINKOVITOST TISKALNIKA VARIOPRINT i300 ODLIČNA.

Ustvarite izjemen vtis s svojim tiskanim in digitalnim komunikacijskim gradivom.

Pogovorite se z našo ekipo