Capture compelling video

EOS M6 Mark II

Zajemite prepričljive videoposnetke

Ustvarjalne videoposnetke boste lahko posneli z istim fotoaparatom, ki ga radi uporabljate za fotografiranje, saj omogoča snemanje posnetkov v neverjetni ločljivosti 4K, časovnih zamikov in počasnih posnetkov. Ne glede na to, ali snemate samostojni film, ustvarjate vsebino za videodnevnik ali blog ali pa samo uživate v snemanju družinskih posnetkov, bo EOS M6 Mark II s tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami in zaslonom na dotik, ki omogoča preprosto kinematografsko in samodejno ostrenje, ustvaril posnetke profesionalne kakovosti.

Začnite ustvarjati

Če ste začetnik in se želite preskusiti v snemanju videoposnetkov z majhnim in praktičnim fotoaparatom, vam bo funkcija VideoSnapshot pomagala narediti prve korake v snemanju ustvarjalnih videoposnetkov. Z njo boste lahko sestavili posnetke dneva in jih združil kar v fotoaparatu, nato pa preprosto pripovedovali zgodbe o potovanjih in dogodivščinah.

Izostrite kot strokovnjak

Priznani sistem tipala CMOS z dvojnimi pikami in samodejnim ostrenjem zajame skoraj celoten kader in omogoča preprosto sledenje premikajočim se subjektom po kadru, vključno z njihovimi obrazi, zato so subjekti dobro izostreni. Prilagodite hitrost izostritve, da ustvarite gladke prehode, in povlecite ostrenje iz enega subjekta na drugega z dotikom zaslona fotoaparata (ali pametne naprave z aplikacijo Canon Camera Connect).

EOS M6 Mark II povežite z objektivom, ki ima vgrajeno tehnologijo STM ali Nano USM, da omogočite gladko in tiho ostrenje za profesionalen videz in zvok.

Izberite obliko

Zajemite posnetke 4K s hitrostjo 25/30 sličic na sekundo in pri tem uporabite celotno širino tipala fotoaparata za kinematografske rezultate, ki so videti čudovito na domačem televizorju. Ali pa preklopite v način polne visoke ločljivosti, da lahko dostopate do višjih hitrosti sličic, vključno s hitrostjo 50/60p, ali pa izberite način visoke hitrosti sličic s 100/120 sličicami na sekundo – idealno za izjemno počasno premikanje.

Z izhodom HDMI lahko snemate tudi na zunanji snemalnik.

sample beach volleyball

Zvok, ki si ga vaši filmi zaslužijo

Posnemite zvok, ki je slišati tako dobro kot vaši filmi. Nastavite stopnjo snemanja samodejno ali ročno in z zunanjo povezavo mikrofona snemajte zvok med snemanjem.

Oglejte si gibanje v drugem svetu

Poleg snemanja premikajočih se subjektov s počasnim gibanjem 120 sličic na sekundo lahko posnamete tudi filme 4K s časovnim zamikom, ki razkrijejo gibanje v počasnejšem časovnem razponu. Nastavite fotoaparat, določite interval med posnetki in število zajetih posnetkov, nato pa se vrnite malo pozneje in si oglejte vrhunski film 4K, ki ga je ustvaril EOS M6 Mark II.

Morda vam bo všeč tudi