Superb images, day or night

EOS M6 Mark II

Čudovite slike, podnevi ali ponoči

EOS M6 Mark II ima vgrajeno tipalo APS-C CMOS z 32,5 milijona slikovnimi pikami, ki zagotavlja vrhunsko kakovost slik v prav vseh pogojih. Pričakujte zanimive podrobnosti, tudi na svetlih in temnih območjih, ter čudovite barve in gladke prehode odtenkov. Obrezujte, obdelujte in spreminjajte velikosti slik brez občutnega poslabšanja kakovosti.

Najvišja občutljivost ISO 25.600 omogoča fotografiranje pri slabi osvetlitvi, tehnologija kombinirane stabilizacije slike pa zagotavlja do 5-stopenjsko zaščito pred zamegljenostjo zaradi tresenja fotoaparata.

Kakovost s procesorjem DIGIC 8

Srce modela EOS M6 Mark II je njegov procesor DIGIC 8, ki poleg upravljanja fotoaparata obdela tudi slikovne podatke v datoteke JPEG, RAW ali Compact RAW ter s tem izboljša in poveča kakovost slike.

  • Tehnologija digitalnega optimizatorja objektiva (DLO) v fotoaparatu med snemanjem poskrbi za najvišjo kakovost ter ustvari čiste slike, polne podrobnosti naravnost iz fotoaparata.

  • Tudi pri fotografiranju z visoko občutljivostjo ISO (do največ 25.600, z možnostjo razširitve do 51.200) imajo slike iz fotoaparata EOS M6 Mark II malo digitalnega hrupa in ujamejo vzdušje ob vsaki priložnosti.

  • Datoteke RAW je mogoče obdelati v fotografije JPEG v fotoaparatu z vgrajeno funkcijo obdelave oblike zapisa RAW v fotoaparatu. Slike lahko tudi izpopolnite v načinu Creative Assist (Pomoč pri ustvarjanju). Procesor DIGIC 8 omogoča nastavitev slike in ustvarjanje več različic iste slike, ki imajo drugačen videz in občutek.

Morda vam bo všeč tudi
sample basketball
Prenesite posnetke polne ločljivosti