Designed for creativity

EOS M6 Mark II

Zasnovan za ustvarjanje

EOS M6 Mark II je zasnovan kot vaš stalni ustvarjalni spremljevalec – je dovolj prenosen, da ga lahko vzamete kamor koli, in dovolj vsestranski, da posnamete skoraj kar koli. Ohišje iz magnezijeve zlitine fotoaparata je čvrsto in lahko, kompaktna oblika pa se odlično ujema z ponudbo lahkih objektivov EF-M.

Kako si želiš videti svet?

Zaslon na dotik s 180-stopinjskim nagibom omogoča udobno fotografiranje s fotoaparatom EOS M6 Mark II iz ustvarjalnih kotov, izbirno odstranljivo elektronsko iskalo pa nudi intimnejši pogled, ki ustvari občutek tesnejše povezave s subjektom. Je izjemno udoben za uporabo pri močni sončni svetlobi, obenem pa tudi zelo prilagodljiv.

Izbirno elektronsko iskalo HF-DC2 ponuja ločljivost 2.360.000 pik in 100-odstotno pokritost. Oglejte si barve, svetlost in ostrino, ki jih boste posneli, ter uživajte v pristnem in odzivnem doživetju z iskalom, ki je ločeno od ohišja fotoaparata ter vam zagotavlja udobje in enostavno uporabo.

Ogromna izbira objektivov

EOS M6 Mark II spada v družino brezzrcalnih fotoaparatov EOS M, zato je združljiv ne le z objektivi EF-M ampak tudi z objektivi EF in EF-S, če uporabite nastavek EF-EOS M. To pomeni, da imajo fotografi na voljo ogromno izbiro optične opreme.

eos m lens family

Povezan z vašim digitalnim življenjem

EOS M6 Mark II ponuja vklopljeno povezavo Bluetooth in vgrajeno povezavo Wi-Fi, da lažje sodeluje z vašo pametno napravo.

  • Slike hitro in preprosto prenesite v napravo ali pa izberite samodejni prenos med fotografiranjem. Ko jih prenesete z aplikacijo Canon Camera Connect, jih lahko delite s prijatelji in sledilci v spletu.

  • S pametno napravo (prek aplikacije Camera Connect) ali z osebnim računalnikom/računalnikom Mac (prek pripomočka EOS Utility) lahko oddaljeno upravljate EOS M6 Mark II – na zaslonu si lahko ogledate prizor, ki je viden skozi fotoaparat, prilagajate nastavitve fotoaparata in fotografirate z razdalje do 10 m. Odlično za raziskovanje novih in ustvarjalnih vidikov.

  • Koordinate GPS lahko med snemanjem prenesete iz pametnega telefona v EOS M6 Mark II, da imajo slike geografske oznake vaše lokacije.

Bodite pozorni na vsako podrobnost

Od trenutka, ko se boste odločili za EOS M6 Mark II, boste uživali v podrobnostih njegove zasnove. Na primer, polnjenje z USB-jem v fotoaparatu, ki omogoča daljše snemanje, ali senzor za samodejno čiščenje, ki preprečuje, da bi madeži zaradi prahu in umazanije pokvarili vaše slike.

Kontrolnike lahko prilagajate in programirate tako, da imate želene funkcije vedno na dosegu roke.

usbc connectivity

Morda vam bo všeč tudi