In less than the blink of an eye

EOS M6 Mark II

V trenutku

EOS M6 Mark II je hiter in odziven fotoaparat, ki se lahko hitro odzove, ko vidite ustvarjalno priložnost, nato pa izostri in posname prizor v trenutku. To je odličen fotoaparat za fotografiranje uličnega dogajanja in vsakdanjega življenja. Ko poskušate ujeti v objektiv odločilen trenutek, je hitrost ključnega pomena.

Hitro neprekinjeno fotografiranje in samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami

EOS M6 Mark II lahko posname fotografije z ločljivostjo 32,5 milijona slikovnih pik in hitrostjo do 14 sličic na sekundo z neprekinjenim samodejnim ostrenjem. Spremljajte premikajoče se subjekte v kadru in v pravem trenutku zajemite več zaporednih ostrih, podrobnih slik. Velik medpomnilnik in podpora za kartice UHS-II omogočata zajem 54 sličic v obliki zapisa JPEG in 23 sličic v obliki zapisa RAW ali 36 sličic v obliki zapisa CRAW.

Zaradi zaznavanja obrazov in sledenja očem so vaši portreti vedno ostri. Poleg tega se veliko lažje odločite, kateri del kadra želite izostriti - le dotaknite se enega od 5481 položajev za samodejno ostrenje na zaslonu. Z gumbom za vklop samodejnega ostrenja na hrbtni strani fotoaparata lahko nastavite ostrenje, pri uporabi izbirne možnosti EVF-DC2 ostrenje lahko spreminjate tako, da se točke dotaknete in jo povlečete, s poudarjanjem ostrenja pa dosežete kritično ostrino pri ročnem ostrenju.

Morda vam bo všeč tudi
sample basketball

Rafalno fotografiranje v obliki zapisa RAW s hitrostjo 30 sličic na sekundo

Posnemite datoteke RAW z ločljivostjo 18 milijonov slikovnih pik* z neverjetno hitrostjo 30 sličic na sekundo in neprekinjenim ostrenjem. Tehnologija predhodnega snemanja neprekinjeno zajema 0,5 sekunde dogajanja, preden popolnoma pritisnete sprožilo, zato boste vedno ujeli tisti posebni trenutek in izkoristili prilagodljivost datoteke RAW.

sample basketball

*75 % območja fotografije