hero

EOS R

Uživajte v svetu naprav EOS z družino posebnih pripomočkov

Canon EOS R in Canon EOS RP sta najnovejša člana legendarne družine EOS in sta popolnoma združljiva s sistemom, ki je plod treh desetletij stalnih izboljšav. Ti fotoaparati sistema EOS R so inovativni in imajo novo zasnovo, vendar so enostavno združljivi z drugimi objektivi EF in EF-S, bliskavicami Speedlite in dodatno opremo.

Izjemna optična zmogljivost

Objektivi RF so posebej zasnovani za fotoaparate sistema EOS R in postavljajo nove standarde za moč ločljivosti. Skrivnost njihovega uspeha je v preoblikovanem nastavku za objektiv, ki zagotavlja optimalno razdaljo med senzorjem in objektivom. Inovativna zasnova odpira vrata številnim možnostim za serijo objektivov EOS RF L, ki se ponašajo z odlično optično zmogljivostjo ter zagotavljajo neverjetno podrobne slike.

Uporaba objektivov EF ali EF-S

Poleg objektivov RF lahko z različnimi vmesniki1 na fotoaparatih sistema EOS R uporabljate tudi z vsemi Canonovimi objektivi EF ali EF-S, ne da bi se kakovost slik ali zmogljivost kakor koli poslabšala. Vmesniki zagotavljajo neokrnjeno komunikacijo med ohišjem in objektivom ter nudijo boljši nadzor, hkrati pa lahko še naprej uporabljate svoje stare objektive ali se preizkusite z drugimi, ki jih v svojem naboru ponuja Canon.

1glejte specifikacije

Morda vam bo všeč tudi
Canon related article perfect blend

EOS R

Popolna mešanica nadzora in čudovite zasnove

Related tell your stories

EOS R

Predstavite svoje zgodbe v videoposnetku 4K na zaslonu, polnem podrobnosti

Use your EF or EF-S

Raziščite bogate možnosti osvetlitve

Ker so fotoaparati sistema EOS R del družine EOS, je njihova dodatna prednost tudi združljivost z obstoječo Canonovo dodatno opremo, vključno z vsemi bliskavicami Speedlite in profesionalnimi izdelki, kot je serija Macro Ring Lite. Tako imate na voljo še več kreativnih možnosti za fotografiranje v šibki svetlobi in ustvarjalno fotografiranje ter uživate v vseh tehničnih prednostih, ki jih nudi sistem EOS R.

Explore high range lighting
Explore high range lighting

Morda bi vas zanimale tudi