image.canon
Blank-Rect Image

image.canon

Uživajte v brezhibnem prenosu slik in filmov v svoje naprave in spletne storitve ter v brezplačni shrambi v oblaku, in vse to samodejno iz Canonovega fotoaparata*.

Več informacije in prenos

Brezhibni prenos predstavnostnih datotek in brezplačna shramba

Iz svojega Canonovega fotoaparata* samodejno vzpostavite povezavo z oblakom, v katerem so vse vaše fotografije in filmi, vključno z datotekami RAW CR3 in 4K, varno shranjene 30 dni** ter samodejno prenesene v vaše naprave in spletne storitve. Poleg tega lahko izkoristite dolgotrajno shranjevanje za svojo knjižnico v velikosti za družabna omrežja in 10 GB za svoje najpomembnejše izvirnike.

Image.canon connects your Canon camera* to your world.

Storitev Image.canon poveže vaš Canonov fotoaparat* s svetom.

Kako lahko storitev image.canon preobrazi način, kako shranjujete, obdelujete in delite fotografije. Kabli, veliki gonilniki ali bralniki kartic niso zahtevani. Samo vi in vaš fotoaparat.

Ogled videoposnetka

V središču interneta

Storitev image.canon je veliko več kot shramba. Vaše slike, poslane samodejno ali ročno iz Canonovega fotoaparata* z brezžično povezavo, se shranijo v osrednje zvezdišče za brezhibno nadaljnje pošiljanje.

At the heart of the internet

Samodejni prenosi

S Canonovimi fotoaparati* z brezžično povezavo, ki so v prodaji od leta 2020, lahko uživate v samodejnem prenosu v ozadju neposredno v storitev image.canon, kadar je vzpostavljena povezava z internetom.

Automatic transfers

Brezplačna shramba

Vse svoje predstavnostne datoteke, vključno z neobdelanimi slikami CR3 in filmi 4K, lahko hranite 30 dni**, s čimer boste imeli dovolj časa, da jih prenesete v svoje naprave in v priljubljene storitve. Ustvarijo se slike v velikosti za družabna omrežja in shranijo v vašo osebno knjižnico. Za svoje najpomembnejše predstavnostne datoteke izkoristite dolgotrajno shrambo v velikosti 10 GB.

Free storage

Hitre povezave

Ne glede na to, ali želite imeti vzpostavljeno povezavo s shrambo v oblaku za družinske posnetke ali za svoj profesionalni potek dela, vam storitev image.canon omogoča hiter prenos v priljubljene spletne storitve in osebni računalnik.

Fast connections

Priročno, preprosto in intuitivno

Glavna značilnost preproste in intuitivne storitve image.canon je njena priročnost. Slike lahko preprosto razvrstite po lastnih željah in jih enostavno delite neposredno v družabnih omrežjih ali e-pošti.

Convenient, simple and intuitive

Stalno spreminjanje

Storitev image.canon skupaj s partnerstvom s storitvami Google Photos, Adobe Creative Cloud in vznemirljivimi načrti za redne posodobitve, ki podpirajo vašo ustvarjalnost, vam zagotavlja orodje, ki ga potrebujete, da sledite svetu z omrežjem 5G in umetno inteligenco.

Continuously evolving

Povezani izdelki

* Samodejnega prenosa v ozadju ne podpirajo vsi Canonovi fotoaparati. Drugi združljivi Canonovi fotoaparati z brezžično povezavo omogočajo preprost ročni prenos neposredno v storitev image.canon. Popoln seznam združljivih fotoaparatov si lahko ogledate na spletnem mestu http://image.canon. Združljivi fotoaparati morajo imeti vzpostavljeno brezžično povezavo z internetom.
** Če izvirnih slik ne prestavite v dolgotrajno shrambo, se te izbrišejo po 30 dneh.