Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Macro Ring Lite MR-14EX II

Visokozmogljiva bliskavica Macrolite omogoča ustvarjalne rešitve za osvetlitev posnetkov od blizu na prostem in tudi v studiu.

Prednosti

  • Okrogla zasnova bliskavice za vsestransko osvetlitev posnetkov od blizu
  • Zmogljivo delovanje z vodilnim številom 14 (ISO 100, m)
  • Ločena uporaba dvojnih cevi bliskavice za ustvarjalno upravljanje osvetlitve
  • Modelirne LED-luči za enostavnejše ostrenje in sestavljanje posnetka
  • Hitra in enostavna uporaba: upravljanje s fotoaparatom ali bliskavico

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Ustvarjalno fotografiranje posnetkov od blizu


Okrogla zasnova bliskavice omogoča enakomerno osvetlitev majhnih predmetov in je idealna rešitev za fotografiranje živalskega in rastlinskega sveta, na primer cvetlic in žuželk, in za strokovne znanstvene fotografe. Merjenje s sistemom E-TTL II olajša natančno osvetlitev z bliskavico.

Ustvarjalno upravljanje senc


Dvojne cevi bliskavice lahko uporabljate ločeno z razmerjem s šestimi koraki in tako omogočite različne vrste osvetlitve. Za učinek brez senc uporabite obe cevi enakomerno ali pa eno cev močneje osvetlite za reliefno osvetljevanje, ki poudarja teksture. Glavo bliskavice Macro Ring Lite MR-14EX II lahko vrtite okoli objektiva in omogočite vir dominantne osvetlitve iz katerega koli kota.

Visoka učinkovitost


Visoka zmogljivost z vodilnim številom 14 (ISO 100, m) omogoča uporabo majhnih naprav za največjo globino pri fotografiranju od blizu. Informacije o barvni temperaturi se med fotografiranjem posredujejo fotoaparatu in tako pomagajo optimirati samodejno nastavljanje beline.

Integriranje z drugimi bliskavicami


Bliskavico Macro Ring Lite MR-14EX II lahko v postavitvi za osvetljevanje z več bliskavicami uporabljate kot optično brezžično nadrejeno bliskavico in sprožite bliskavice Speedlite s podrejenim načinom delovanja. Ta funkcija je uporabna, ko na primer za osvetlitev ozadja uporabljate dodatno bliskavico.

Inovativna in intuitivna zasnova


Bliskavico Macro Ring Lite MR-14EX II lahko upravljate s tipkami fotoaparata EOS ali s preglednim matričnim zaslonom. Svetla modelirna LED-luč olajša ostrenje in sestavljanje posnetka pri šibki svetlobi, nastavitve po meri pa omogočajo prilagoditev funkcij vašemu načinu dela.

Zanesljivo delovanje, ki vas ne bo pustilo na cedilu


Hitra in tiha priprava na ponovno uporabo poskrbi, da boste vedno ob pravem času pripravljeni na fotografiranje. Bliskavica Macro Ring Lite MR-14EX II je po popolni izpraznitvi ponovno pripravljena v 5,5 sekunde. Samočistilni nastavek z dvosmernim elektronskim prenosom poskrbi za ustrezno povezavo z vašim fotoaparatom.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Macro Ring Lite MR-14EX II, njegove funkcije in zmožnosti.