Za podjetja

Majhne in domače pisarne

Vodenje lastnega podjetja pomeni izbiranje ciljev, poti in opreme, ki vam bo najbolje služila. Canon je vodilni ponudnik opreme na področju slikovne obdelave, ki jo odlikuje učinkovitost, kakovost in preprostost uporabe, zato se lahko zanesete na nas, da vam bomo zagotovili popolne rešitve za tiskanje in skeniranje iz naše doslej največje ponudbe izdelkov za majhna podjetja. To je pametna odločitev za podjetja, ki imajo velika pričakovanja.

Naslednji koraki

Domače pisarne

Majhne pisarne

Delo na poti

Pametne in preproste rešitve za tiskanje in skeniranje za vašo domačo pisarno, ki vam vsakokrat zagotavljajo visokokakovostne rezultate in zanesljivo delovanje – in se odlično prilegajo vašemu domu.

Canonovi tiskalniki in skenerji za majhne pisarne zanesljivo zagotavljajo visokokakovostne rezultate in večjo storilnost po nižji ceni. Pester nabor možnosti za povezovanje omogoča nemoteno souporabo funkcij v pisarni.

Ohranite storilnost na poti s Canonovimi kompaktnimi rešitvami za tiskanje in skeniranje, ki se napajajo prek USB-ja in baterij. Kjer koli tiskajte dokumente iz storitev v oblaku, računalnikov in pametnih naprav ter jih skenirajte vanje.

Zakaj Canon?

Perform

Učinkovitost

Naše rešitve za tiskanje in skeniranje zagotavljajo hitrost, kakovost in zanesljivost za doseganje največje storilnosti in učinkovitosti v vseh majhnih podjetjih – doma, v pisarni ali na poti.

Connect

Povezljivost

Enostaven dostop do funkcij za tiskanje in skeniranje ter skupna raba teh funkcij s pestrim naborom možnosti za povezovanje, ki ustrezajo vsem vrstam majhnih podjetij ter omogočajo tudi delo v oblaku in na mobilnih napravah.

Save

Prihranek

Vgrajene tehnologije, kot sta samodejni vklop in 2-stransko tiskanje, ter rešitve za tiskanje in skeniranje v mobilnih napravah vam lahko pomagajo prihraniti čas in energijo – posledično se povečata učinkovitost podjetja in ustvarjeni dobiček.

Sustain

Trajnost

Zmanjšajte vpliv na okolje z našimi energijsko učinkovitimi rešitvami, ki varčujejo s papirjem in črnilom. Poleg tega lahko enostavno reciklirate kartuše za črnilo in toner.

Ali potrebujete pomoč pri iskanju tiskalnika?

Poiščite najboljši tiskalnik za vaš dom in pisarno z našim pripomočkom za izbiro tiskalnika. Primerjajte naše namizne večnamenske naprave ter laserske in brizgalne tiskalnike fotografij.

  Potrebujete pomoč pri izbiri najboljšega skenerja?

  Poiščite najboljši skener v družini Canonovih ploskih skenerjev fotografij, prenosljivih in namiznih skenerjev s samodejnim podajalnikom dokumentov ter skenerjev velikega formata.

  Storitve

  Uživajte v brezskrbnosti, ki jo zagotavljajo Canonova obsežna poprodajna podpora in storitve za podjetja, namenjene poslovni rasti naših strank.

  Potrošni material

  Zaščitite svoje naložbe, tako da uporabljajte izključno originalni Canonov visokokakovostni potrošni material, ki za svojo ceno ponuja odlično vrednost, prilagodljivost in brezskrbnost.