DIGITALNO TISKANJE KNJIG

Popolna prilagoditev

Birds eye view of book printing services warehouse

Prilagojeni izdelki so izjemno popularni

Signature Gifts, ponudnik storitev prilagojenega tiskanja, izkorišča trend prilagojenih vsebin. Leta 2009 je podjetje začelo širiti svoj obseg ponudbe s prilagojenimi darili, kot so koledarji, plakati, skodelice in tekstilni izdelki. Začeli so osvajati tudi trg prilagojenih knjig s svojo podružnico Signature Books.

Two men examine personalised book printing pages on top of printing press

Znaki uspeha

Z visokim povpraševanjem po prilagojenih knjigah Signature Books iz leta v leto obravnava rastoče število naročil – letni obseg proizvodnje znaša približno 300.000 prilagojenih knjig.

Podjetje je potrebovalo tiskarsko napravo za digitalno tiskanje, ki bi združila dva proizvodna objekta pod eno streho in se razvila tako, da bi zadostila potrebe po vrhunskih izdelkih v zelo kratkih časih obdelave.

People in background work at industrial book printing equipment in warehouse

Tiskalnik z njihovim imenom

Potem ko so pri podjetju Signature Gifts sodelovali s Canonom, da bi določili zmožnosti opreme, so se odločili za investicijo v tiskalnik VarioPrint i300.

Brizgalni tiskalnik se je izkazal za popolno rešitev, saj je bil v skladu z edinstvenimi zahtevami in je podjetje postavil korak pred konkurenco. Zaradi avtomatiziranja naklade tiskalnik VarioPrint i300 odpravlja prekinitve in povečuje produktivnost.

Poleg tega programska oprema PRISMAprepare pred tiskanjem pripravi pakete podobnih elementov, tako da imajo lahko v podjetju Signature Gifts večji dobiček, saj njihovo delo poteka učinkoviteje in pri nespremenljivi hitrosti.

Man stands front of varioprint i300 digital printing press holding large piece of paper


V POVEZAVI S KAKOVOSTJO IN REZULTATI JE V KORAKU S POVPRAŠEVANJEM.

Peter Druce,
Tehnični direktor pri Signature Gifts

V koraku z razvojem

Nova tiskarska naprava je podjetju omogočila bistveno zmanjšanje stroškov delovanja, saj so prilagojene knjige začeli izdelovati na enem mestu, v prostorih na Škotskem.

Hitro in učinkovito delo s tiskalnikom VarioPrint i300 in programsko opremo PRISMAprepare pomeni tudi, da lahko nove knjige dajejo na tržišče hitreje, stroškovno učinkoviteje in ne da bi potrebovali dodatno osebje. Zaradi tega se je podjetje z lahkoto prebilo skozi najbolj obremenjena meseca, med katerima so naredili 3,2 milijona natisov A4 med delom v samo eni izmeni.

Zaradi preoblikovanja načina dela s Canonovimi rešitvami tiskanja lahko podjetje Signature Gifts zadosti nenehno hitro rastoče povpraševanje, prodaja pa se je povečala za neverjetnih 25 %.TISKARSKA NAPRAVA JE KOS BARVNEMU IN ČRNO-BELEMU TISKANJU PRI MEŠANI NAKLADI BREZ PREKINITEV.

Odkrijte, kako lahko naše storitve digitalnega tiskanja knjig spremenijo vaše poslovanje.

Pogovorite se z našo ekipo