ŠTUDIJA PRIMERA

Prostorske rešitve povečajo zmogljivost

Two men in dark trousers and light shirts stand in front of a large Canon digital printing press.

Poslovno pomembni dokumenti

Podjetje Star Storage za upravljanje z informacijami je naravno prešlo v tiskanje in distribucijo, da bi svojim strankam zagotovilo popolno zaščito informacij in rešitev za arhiviranje dokumentov. Različne stranke – od bank do podjetij za telekomunikacijo in storitve – zaupajo podjetju Star Storage, da natisne in dostavi poslovno pomembne dokumente v 24 urah.

Woman with short dark hair wearing navy trousers and a long-sleeved white shirt uses a scanner on top of a Canon commercial digital printing press.

Zmanjševanje za rast

Po obdobju neprekinjene rasti je podjetje ugotovilo, da mora razširiti svoje zmogljivosti produkcije. Zaradi prostorske stiske so iskali nove rešitve, ki bi povečale produktivnost in omogočile nove priložnosti, ne da bi zavzele še več prostora.

Man in sky blue polo shirt and a baseball cap loads A4 paper into the open drawer of a large Canon digital printing press.

Produktivne rešitve

Zaradi večje produktivnosti Canonovih naprav je podjetje Star Storage zamenjalo svojih deset obstoječih digitalnih preš za rezane liste z le petimi prešami podjetja Canon. Zaradi že znane zanesljivosti preše VarioPrint je podjetje Star Storage izbralo dve preši VarioPrint 6250, eno Canonovo prešo varioPRINT 110 za črno-bele dokumente in dve Canonovi preši imagePRESS C800 za barvne dokumente.Obstaja veliko možnosti za transpromocijsko tiskanje; Canonove barvne preše so naša vrata v prihodnost.

Silvius Neagu, direktor oddelka za zunanje upravljanje potekov dela
Two middle-aged men in light blue shirts and stand behind a commercial printer as reams of printed paper weave through the open-ended machine.

Vrata v prihodnost

Nove Canonove naprave so imele na podjetje velikanski vpliv, pri čemer so najbolj spodbudile produktivnost in učinkovitost. Podjetje Star Storage lahko natisne 20 % več strani, ne da bi s tem povečalo število porabljenih delovnih ur ali fizično zasedlo več prostora.

Zaradi znižanih stroškov na stran in manjše porabe naprav ima podjetje zdaj priložnost za nadgradnjo svojih storitev, saj lahko zniža stroške tiskanja. Poleg svoje zanesljivosti in hitrosti lahko podjetje Star Storage zdaj tudi raziskuje nove priložnosti in premika meje tiskanja transakcijskih dokumentov.ZANESLJIVOST CANONOVE OPREME JE PREVERJENA.

Napisal Silvius Neagu


Odkrijte, kako lahko naše storitve profesionalnega tiskanja nadgradijo vaše poslovanje.

Pogovorite se z našo ekipo