Brezzrcalni fotoaparati EOS M

Vedno bodite pripravljeni s kompaktnim, lahkim in majhnim fotoaparatom, z izmenljivimi objektivi, ki ponuja kakovost modelov DSLR.

Izredna kakovost
v majhnem ohišju.

Okrog nas se v vsakem trenutku pletejo izjemne zgodbe.
Potrebujete samo dober fotoaparat, ki je pripravljen, da ujame dobro zgodbo takoj, ko se zgodi.
Canon Camera

EOS M50 Mark II

Ustvarite kakovostne vsebine za svoje občinstvo in dodajte svojo ustvarjalno žilico – ne glede na to, ali gre za fotografije, videoposnetke ali pretakanje v živo.

Canon Camera

Kaj je brezzrcalni fotoaparat?

Fotoaparati DSLR z zrcalom usmerjajo svetlobo v iskalo, brezzrcalni fotoaparati (ki jim rečemo tudi kompaktni fotoaparati) pa nimajo zrcala ali optičnega iskala, zato so običajno manjši od fotoaparatov DSLR.

Kjer je glavna skrb pomanjkanje prostora, družina brezzrcalnih fotoaparatov Canon EOS M ponuja prilagodljivost in priročnost z visoko kakovostjo slike tako v filmih kot na fotografijah. Uporablja elektronski iskalnik, zato je manjši in lažji, obenem pa ponuja dodatne ustvarjalne prednosti.

Celotna družina brezzrcalnih fotoaparatov EOS je zasnovana tako, da v vaših fotografijah poudari najboljše. Obsega vse od modelov APS-C z manjšimi objektivi do večjih modelov s tipali polne velikosti, ki omogočajo vrhunsko ustvarjanje s kratkim ostrenjem na hrbtni strani tipala polne velikosti.

Izjemna kakovost

Naši brezzrcalni fotoaparati združujejo najboljše lastnosti Canonovih kompaktnih fotoaparatov in fotoaparatov DSLR ter zagotavljajo izjemno kakovostne fotografije in videoposnetke, polne detajlov, barv in vzdušja – tudi pri šibki svetlobi.

Objektivi EF-M

Prenosni, lahki objektivi, zasnovani posebej za fotoaparate EOS M. Ta ponudba objektivov zajema vse od objektivov z izjemno širokim kotom in telefoto objektivov s povečavo do tankih sploščenih objektivov, s katerimi se boste lahko poigrali s svojo ustvarjalnostjo.

Canon Camera

Ali lahko uporabljam druge objektive?

Z našimi brezzrcalnimi fotoaparati lahko enostavno zamenjate objektiv in si ogledate svet z drugega vidika. Poleg ekskluzivne ponudbe vsestranskih in kompaktnih objektivov EF-M lahko uporabite tudi Canonov nastavek EF-EOS M, s katerim lahko izbirate med več kot 80 objektivi EF-S in EF za fotoaparate DSLR, vključno s specializiranimi objektivi, kot so makro objektivi in objektivi ribjega očesa.

Kateri sistem EOS je pravi zame?

Poiščite popoln fotoaparat za svoj slog fotografije in filmov. Od strokovnjakov za fotografiranje pri šibki svetlobi do mojstrov v fotografiranju hitre akcije – Canon najde popolno rešitev.

Canon Camera

Morda bi vas zanimalo tudi ...

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.