HITROST

Fotografirajte hitro, fotografirajte neslišno: 20 slik na sekundo1 v tišini.

Ujemite hitro minljive trenutke

Ujemite bežeč, neponovljiv trenutek in ga spremenite v nepozabno fotografijo za vse življenje. S fotoaparatom EOS R6 fotografirajte neprekinjeno z neslišnim zaklopom s hitrostjo 20 sličic na sekundo1 ali 12 sličic na sekundo z mehansko zaslonko zaporedno posnemite do 240 datotek RAW ali 1000+ datotek JPEG. Z istočasno samodejno osvetlitvijo in samodejnim ostrenjem s sledenjem.

EOS R6, hitrost, samodejno ostrenje, veslanje v kajaku po brzicah, na valu

Popoln posnetek kajakaša na vrhu vala zahvaljujoč tihemu elektronskemu zaklopu, ki zmore 20 slik na sekundo, in odzivnemu upravljanju, ki omogoča, da ustvarjalno prikažete hitro gibanje subjekta.

© Samo Vidic / Canonov ambasador

EOS R6 omogoča natančno samodejno ostrenje s sledenjem kajakaša, ki vesla skozi rečne brzice,

Canonov ambasador Samo Vidic je zahvaljujoč fotografiranju z 20 slikami na sekundo in samodejnemu ostrenju s sledenjem ujel kajakaša v popolnem trenutku.

© Samo Vidic / Canonov ambasador

EOS R6, 20 slik na sekundo, popoln baletni trenutek v zraku

Popoln trenutek, ujet z 20 slikami na sekundo.

© Javier Cortes / Canonov ambasador

"Možnost, da fotografiram s hitrostjo do 20 sličic na sekundo, olajša zajemanje odločilnega trenutka."

Ne glede na to, ali fotografirate plesalca na zgornji točki skoka ali ptico, ki lovi svoj plen, vam bo izjemna hitrost neprekinjenega fotografiranja prinesla več izbire, ko boste izbirali najboljšo fotografijo, in tudi več možnosti, da ujamete popoln trenutek. In ko ga potrebujete, je tukaj tudi mehanski zaklop, ki zmore do 12 slik na sekundo1.

Delovanje samodejnega ostrenja fotoaparata EOS R6

Nadzor, kjer ga potrebujete

Fotoaparata EOS R6 pa ne odlikuje le hitro drobovje. Tudi njegova zunanjost je zasnovana za hitrost in odzivnost. Gumbi za upravljanje se nahajajo natanko tam, kjer jih pričakujete. Ergonomske funkcije, kot so krmilna paličica za samodejno ostrenje in kolesca za upravljanje na hrbtni strani, vam omogočajo instinktivno spreminjanje nastavitev, medtem ko se osredotočate na subjekt.

Tehnologija brez migetanja


Tukaj je še naša priznana tehnologija proti migetanju, ki poskrbi za ustrezno osvetlitev ob migetajoči umetni svetlobi, tako da čas vsakega posnetka prilagodi, da sovpada z največjo svetlostjo.

Samodejno ostrenje fotoaparata EOS R6 sledi in prepoznava premikajoč subjekt, zaslon LCD na dotik

Izostrite na najpomembnejše

Z naprednim samodejnim ostrenjem Dual Pixel CMOS AF II fotoaparat EOS R6 prepozna in sledi premikajočim se subjektom kot noben brezzrcalni fotoaparat doslej.

Torba z opremo Wande Martin

Torba z opremo Wande Martin

Fotografinja Wanda Martin, Canonova ambasadorka, EOS R6, Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Fotoaparati

EOS R6

Kar koli fotografirate, kakor koli fotografirate – fotoaparat EOS R6 vam omogoča, da ste ustvarjalni kot še nikoli doslej.

Več informacij

Objektivi

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Ta objektiv, ki je eden od Canonove trojice osnovnih profesionalnih objektivov s povečavo RF, se ponaša s hitro zaslonko in stabilizacijo slike ter motorjem Nano USM za tiho ostrenje.

Več informacij

Povezani članki

Preberite si članke, da odkrijete, kako se Canonov fotoaparat EOS R6 odreže na številnih področjih.

 • HIBRID ZA VIDEOPOSNETKE

  En fotoaparat za fotografije in videoposnetke

  EOS R6 poleg fotografij vrhunske kakovosti ustvarja tudi izjemne videoposnetke.

 • KAKOVOST SLIKE IN STABILIZACIJA

  Odlična kakovost slike v ne tako odličnih razmerah

  V središču fotoaparata EOS R6 boste našli tehnologije, ki si jih deli z najzmogljivejšim fotoaparatom EOS-1D X Mark III.

 • SAMODEJNO OSTRENJE

  Izostrite na najpomembnejše

  Z naprednim samodejnim ostrenjem Dual Pixel CMOS AF II fotoaparat EOS R6 prepozna in sledi premikajočim se subjektom kot noben brezzrcalni fotoaparat doslej.

 • UPORABA IN POVEZLJIVOST

  Zasnoval Canon, za vas

  Zasnova fotoaparata EOS R6 vam bo domača že od prvega trenutka.

  1. Hitrost fotografiranja se lahko razlikuje glede na vrsto baterije, uporabo baterijskega držala ali Wi-Fi-ja in delovno temperaturo. Za dodatne podrobnosti si oglejte specifikacije.

   Do pribl. 20 sličic na sekundo s sledenjem s samodejnim ostrenjem/samodejno osvetlitvijo s sledenjem 
   Velja za nekatere objektive RF/EF, ko je zaslonka povsem odprta. Seznam združljivih objektivov si lahko ogledate na Canonovem uradnem spletnem mestu. Hitrost rafalnega fotografiranja se razlikuje glede na hitrost zaklopa, nastavitev zaslonke, stanje zaslonke med neprekinjenim fotografiranjem, pogoje subjekta, svetlost (zlasti pri šibki svetlobi) in vrste objektiva.
   Do pribl. 12 sličic na sekundo s samodejnim ostrenjem/samodejno osvetlitvijo s sledenjem*
   Pri uporabi objektivov RF in nekaterih objektivov EF. Seznam združljivih objektivov si lahko ogledate na Canonovem uradnem spletnem mestu. Hitrost rafalnega fotografiranja poteka v do 3 stopnjah in se razlikuje glede na vrsto baterije, število baterij, uporabljen objektiv, temperaturo, nastavitev vgrajene povezljivosti Wi-Fi (vklopljeno/izklopljeno) in glede na uporabo baterijskega držala, napajalnika ali napajalnika USB. Poleg zgornjih dejavnikov se lahko maksimalna hitrost rafalnega fotografiranja zmanjša zaradi hitrosti zaklopa, zaslonke, uporabe bliskavice, obdelave zmanjšanja migetanja, pogojev subjekta in svetlosti (zlasti v temnih prostorih).