Tiskanje slik – EOS-1D X Mark II

Svetlobno hitro upravljanje slik

Podaljšajte čas fotografiranja. Zmanjšajte ostalo.

eos-1d-x

Vgrajen GPS

EOS-1D X Mark II ponuja vgrajeno satelitsko povezljivost s sateliti globalnih sistemov za določanje položaja GPS (ZDA), GLONASS (Rusija) in Quasi-Zenith Satellite Michibiki (Japonska) za večjo natančnost in hitro pridobivanje signala GPS1. Fotoaparat bo metapodatkom slike dodal informacije v obliki geooznak (geografski širina in dolžina, nadmorska višina in univerzalni koordinirani čas), ki so uporaben dodatek za agencije in fotografe, ki želijo izvedeti, kdaj in kje so bile posnete fotografije.

Sistem GPS bo tudi samodejno nastavil čas na uri fotoaparata na osnovi satelitskih podatkov, medtem ko funkcija beleženja omogoča uporabniku, da s fotoaparatom zapisuje korake, ki jih je mogoče dodati v sisteme zemljevidov. Informacije GPS je mogoče tudi posneti na začetku snemanja videoposnetkov.

1 Canon GP-E1 in GP-E2; naprave GPS tretjih oseb s podporo Bluetooth niso združljive.

eos-1d-x

Obrezovanje in pošiljanje

Funkcija obrezovanja in spreminjanja velikosti med predvajanjem še nadgradi zmožnosti fotoaparata EOS-1D X Mark II. Ti funkciji sta vključeni kot odgovor na zahteve po ponovni obdelavi kompozicije po fotografiranju, saj omogočata enostavno spreminjanje velikosti fotografij za takojšnjo skupno rabo. Fotografi lahko obrežejo fotografije, kot bi jih sami želeli videti objavljene, in jih hitro pošljejo urednikom ter uredništvom za fotografije.

eos-1d-x

WFT-E8 s standardom IEEE 802.11AC

Z brezžičnim oddajnikom WFT-E8 zagotovite širši razpon povezljivosti fotoaparata EOS-1D X Mark II. S hitrim prenosom prek brezžičnega omrežja LAN, možnostjo izboljšanega prenosa FTPS in sposobnostjo fotografiranja na daljavo je WFT-E8 obvezen dodatek za fotoaparat EOS-1D X Mark II.

Hiter prenos podatkov z oddaljenosti 150 m po zaslugi standarda IEEE 802.11ac (pas 5 Ghz), ki podpira približno 2,5-krat hitrejšo komunikacijo kot standard IEEE 802.11n. Upravljajte nastavitve fotoaparata, kot so ostrenje, hitrost zaslonke, Live View in predvajanje med fotografiranjem na daljavo prek strežnika WFT ali aplikacije Canon Camera Connect.

Število nastavitev omrežnih povezav, ki jih je mogoče shraniti v fotoaparatu EOS-1D X Mark II, so povečali s 5 (kolikor jih ima EOS-1D X) na 20, medtem ko jih je še vedno mogoče shraniti deset na pomnilniško kartico.

Več informacij

eos-1d-x
eos-1d-x

Hitra povezljivost

Priključek SuperSpeed USB 3.0 omogoča hiter prenos fotografij v računalnik. Tako kot model EOS-1D X tudi EOS-1D X Mark II nudi fotografom možnost omrežnega prenosa fotografij prek vgrajene vtičnice Ethernet ali prek izbirnega brezžičnega oddajnika WFT-E8 ali WFT-E6.

Aplikacija Canon Camera Connect

Z aplikacijo Canon Camera Connect lahko povežete svoj fotoaparat EOS-1D X Mark II prek WFT-E8 ali WFT-E6 s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom (iOS ali Android) za oddaljeno zajemanje, pregledovanje, ocenjevanje, prenašanje in deljenje slik, ko je fotoaparat nameščen na oddaljenem mestu, na primer za golom na nogometni tekmi, in za takojšnje pošiljanje uredništvom za fotografije ali za uporabo na družabnih omrežjih. Camera Connect vam omogoča tudi snemanje in prenos videoposnetkov MP4, ki ste jih posneli s fotoaparatom EOS-1D X Mark II.

Connect-App