USTVARJALNO TISKANJE

Sezonski izdelki iz papirja: natisnite si veselo noč čarovnic

Papir in škarje so pripravljeni. Oglejte si te preproste zamisli za voščilnice, maske, okraske in druge natise z jesensko tematiko, ki jih lahko ustvarite doma.
Okraski in dekoracije za noč čarovnic, ki so razporejeni na leseni polici ali visijo z belo pobarvane veje.

Noč čarovnic postaja vse bolj priljubljena in se je razvila v dan trikov, poslastic in veliko preveč sladkarij. Toda to ne pomeni, da morate hitro kupiti drage nove kostume ali plastične dekoracije. Odkrijte pozorne, zabavne in planetu prijazne možnosti ustvarjanja s papirjem – doma izdelani okraski, maske za noč čarovnic, ki jih naredite sami, vrečke za sladkarije za večkratno uporabo in drugo.

Potrebujete le ustvarjalno žilico, papir in Canonov tiskalnik. Serija PIXMA TS7450 je združljiva z različnimi mediji, kot je magnetni fotografski papir, ki ga lahko vstavite s samodejnim podajalnikom dokumentov, zato je popoln za številne ustvarjalne projekte. Kompaktni tiskalnik Canon SELPHY CP1500 omogoča tiskanje visokokakovostnih slik na različne papirje, od velikosti razglednice do majhnih nalepk, tako da lahko ustvarite lastne okraske za praznovanje noči čarovnic.

Izberite papirnate izdelke, ki spodbudijo vašo domišljijo, prenesite predlogo ali obliko, ki pritegne vašo pozornost, natisnite na priporočeni papir in upoštevajte navodila za spektakularno srhljiv praznik.

Natisljivi okraski

Papirnati okraski za noč čarovnic, ki visijo z belo pobarvane veje.

Creative Park ponuja številne predloge za natise za noč čarovnic, kot je ta zabavni komplet okraskov. Našli boste tudi informacije o času sestavljanja in priporočene vrste papirja.

Papirnata buča, ki se smeji.

Smejoča se buča bi bila videti odlično na okenski polici in bi jo lahko prilagodili tako, da bi bila videti manj strašljivo, če želite motiv buče za bolj sezonski videz.

Noč čarovnic, tako kot številna praznovanja, označuje minevanje letnih časov – noči postajajo daljše in dnevi hladnejši. Tudi narava je takrat najbolj živahna in drevesa žarijo v rdečih in oranžnih odtenkih.

Teme in barve jeseni lahko vnesete v svoj dom tako, da natisnete majhne, a visokokakovostne fotografije vrtov ali parkov v bližini kraja, kjer živite, s kompaktnim brezžičnim tiskalnikom, kot sta Canon SELPHY CP1500 ali SELPHY Square QX10. Pritrdite fotografije na vejo in ustvarite čudovit viseči okras, ki lahko krasi steno nad vašim kaminom, tako kot to počne notranja oblikovalka Jasmin Robertson v svojem vodniku po domačih dekoracijah, ki jih navdihuje narava. Ali pa poskusite izdelati lastne modele listov. Natisnite jih na barvit papir – vijoličen, oranžen in črn za pridih noči čarovnic – in jih z luknjačem in vrvico spremenite v zastavice.

Program Canon Creative Park vsebuje številne zamisli za noč čarovnic in brezplačne predloge. Zakaj si ne bi okrasili svojega doma z majhnimi netopirji, mačkami in čarovniškimi klobuki? Ali pa na okno obesili napis veselo noč čarovnic? Vsi so natisnjeni na papirju, tako da jih lahko zložite in shranite za naslednje leto ali odložite v koš za recikliranje.

Maske in kostumi za noč čarovnic

Vrsta papirnatih mask za noč čarovnic, razporejenih na mizi pod transparentom »Veselo noč čarovnic«.

V storitvi Creative Park so na voljo številne predloge za maske za noč čarovnic, vključno s črnimi mačkami in širokookimi sovami, ki so lahko odlično izhodišče za oblikovanje kostumov. Na voljo sta tudi čarovniški klobuk in metla.

Otroci bodo svojo energijo in domišljijo z veseljem vložili v izdelavo lastnih domačih kostumov. Začnite z masko za noč čarovnic, ki jo naredite sami. Uporabite Canonov matiran fotografski papir za resnično živahne rezultate in za tiskanje uporabite tiskalnik Canon PIXMA. Preprost in vsestranski tiskalnik Canon PIXMA G640 s šestimi črnili na osnovi barvil zagotavlja izjemno kakovost. Ko izrežete masko, vključno z očmi, pritrdite elastike na vsako stran s pomočjo vtisnjenih lukenj z lepilom ali lepilnim trakom.

Nato si omislite nekaj jesenskih motivov za majice. Lahko se odločite za buče ali skodelico vročega kakava, da poudarite letni čas. Lahko pa pokažete svojo strašljivejšo plat, črne mačke ali komplet okostnjakov, ki so videti odlično, ko so natisnjeni belo na črnem. Naj bodo res posebni, tako da ustvarite ujemajoč se komplet z imeni in letnico vaših otrok ali celoten komplet za vso družino.

Magneti za hladilnik za večkratno uporabo

Roka, ki postavlja magnete črne mačke na sprednjo stran štedilnika.

Te predloge črne mačke so idealne za okrasitev kuhinje pred sezonsko zabavo. Ustvarjanje s papirjem lahko pomaga združiti družino, saj daje bratom in sestram priložnost, da se povežejo s skupnimi ustvarjalnimi dosežki.

Izdelate lahko celo okraske, ki jih boste uporabljali leto za letom, ne glede na to, ali so na vašem hladilniku ali okvirju ogledala – vsaka kovinska površina bo razkazovala vaše doma narejene magnete. Potrebujete le tiskalnik Canon PIXMA in Canonov magnetni fotografski papir.

Med praznovanji ne pozabite imeti pri roki Canonovega fotoaparata ali pametnega telefona, da boste lahko posneli posebne trenutke, ko se odvijajo. Nato jih lahko prek povezave Wi-Fi natisnete s tiskalnikom Canon PIXMA s programom Canon PRINT in ustvarite natise albumov, stenske umetnine ali magnete, da jih lahko delite s prijatelji in družino ter še leta podoživljate dogodke. S programom Canon Easy-PhotoPrint Editor lahko preprosto ustvarite kolaže, koledarje in plakate na pametnem telefonu. Prepustite se svoji ustvarjalnosti in to noč čarovnic si boste gotovo zapomnili.

Vrečke za zabavo, nalepke in darila

Dva kolačka z glazuro, okrašena z zastavicami za torte na temo noči čarovnic.

Te preproste tematske zastavice za torte bi bile idealen projekt za začetek. Izrezovanje predlog je dobra priložnost za mlade, da izpilijo svoje motorične spretnosti. Poskrbite, da boste blizu in nadzorovali mlajše otroke.

List s slikami na temo jeseni, ki prihajajo iz kompaktnega tiskalnika Canon.

Prilagojena kazala z jesensko tematiko so idealno darilo za vaše vrečke za zabavo za noč čarovnic in jih je preprosto ustvariti v Canonovi aplikaciji za postavitev fotografij SELPHY.

Hiša je videti lepo in resnično praznično in vsa družina je urejena. Pripravljeni ste na zabavo! V storitvi Creative Park boste našli veliko prilagodljivih vabil, ovojnic in voščilnic za noč čarovnic. Te lahko natisnete s tiskalnikom PIXMA na obojestranski matiran papir velikosti voščilnice s sredinskim pregibom in ovojnicami za domače voščilnice. Če želite uporabiti eno od svojih slik, je papir velikosti razglednice Canon SELPHY CP1500 predhodno natisnjen s črtami za znamko in naslov.

Papirnata vedra za noč čarovnic so idealna za postrežbo prigrizkov za zabavo, vrečke za noč čarovnic pa so odlična darila za vaše goste. Poleg sladkarij in rezine bučne pite lahko svoje vrečke dobrot napolnite s prilagojenimi spominki. Zakaj ne bi natisnili listov s tematskimi nalepkami s tiskalnikom Canon SELPHY CP1500 in okrasili peresnic, ogledal in telefonov? Z možnostjo postavitve kazala v aplikaciji za postavitev fotografij SELPHY lahko celo ustvarite kazala s priljubljenimi fotografijami tistega dne. Tako hitro in preprosto lahko izberete, prilagodite in tiskate neposredno iz aplikacije s tiskalnikom SELPHY CP1500.

Ne glede na to, kaj počnete to jesen, s tiskalnikom PIXMA ali SELPHY in kančkom ustvarjalnosti dodajte pridih sezonske čarovnije.

Avtorica: Rachel Segal Hamilton

Povezani izdelki

Povezani članki