How to print yourself a happy Halloween

USTVARJANJE ZA NOČ ČAROVNIC

Kako sami natisnete veselo noč čarovnic

To noč čarovnic odkrijte vznemirljive preproste možnosti za ustvarjanje okraskov, kostumov in še mnogo drugega. Potrebujete le ustvarjalno žilico, papir in tiskalnik PIXMA. Preprosto izberite, kar vas navdihuje, prenesite predlogo, natisnite na priporočeno vrsto papirja in sledite navodilom za izjemno noč čarovnic!

Okrasite svoj dom za noč čarovnic

Decorate your home for Halloween
Zabavni in srhljivi okraski za noč čarovnic.

S temi zabavnimi in preprostimi ustvarjalnimi zamislimi razširite strašljivo vzdušje: trak Happy Halloween, papirnata laterna v obliki buče in kartice za noč čarovnic.

Get Inspired Halloween
Svoje fotografije in prilagojene kopije dodajte stvaritvam iz aplikacije Creative Park.

Otroci bodo uživali pri ustvarjanju svojih vrečk za noč čarovnic, ki so popolne za sladkarije. Na spletni strani Creative Park ali v aplikaciji odkrijte več tematskih natisljivih možnosti za vso družino.*

Ustvarite kostum za noč čarovnic (strašljiva obrazna maska in majica)

Get Inspired Halloween mask DYI
To je povsem preprosto ...

Pri ustvarjanju svojih kostumov boste le uživali. Najprej obrazna maska. Ko imate na voljo Canonov matiran fotografski papir MP-101 ali fotografski papir Plus Glossy II, prenesite predlogo za obrazno masko v obliki buče ali Frankensteina in čarovnice za pogumne ter jo natisnite. Po izrezovanju, vključno z očmi, pritrdite elastike na vsako stran s pomočjo vtisnjenih lukenj, lepila ali lepilnega traka.

Get Inspired Halloween CNT

Ali ste pripravljeni strašiti s svojo majico? To storite v petih zabavnih korakih. Zagotovite si liste za prelikanje za temne tkanine, motiv, črno majico, ki vsebuje vsaj 50 % bombaža in likalnik. Nato pa sledite tem navodilom.

Poslikava nohtov za noč čarovnic

Creative Halloween nail stickers.
Ustvarjalne nalepke za nohte za noč čarovnic.

To leto se našemite drugače in se na komplimente ponosno odzovite s stavkom "To sem naredil sam." Če imate tiskalnik serije PIXMA TS8350 in sliko ali motiv, ki vam je všeč, ga preprosto nalepite na nohte.

Potrebujete natisljive nalepke za nohte in Canonovo aplikacijo Nail Sticker Creator za operacijski sistem Android ali iOS. Tam izberite srhljiv motiv ali pa ga ustvarite sami, preden ga natisnete in nalepke nalepite na nohte.

Get Inspired Halloween CNT

To noč čarovnic se prepustite svoji ustvarjalnosti.

*Združljivi tiskalniki z aplikacijo Creative Park.

Povezani članki
Reimagine your wardrobe

USTVARJALNO TISKANJE

Preobrazite svojo garderobo

Majice z napisi, prilagojene platnene vreče … Preprost vodnik za tiskanje na blago.

Tis the season to be creative - six things you can make yourself this Christmas using your printer

USTVARJANJE S TISKALNIKOM

Praznični čas je kot nalašč za ustvarjanje – šest stvari, ki jih za božične praznike lahko izdelate s tiskalnikom

Prepustite se ustvarjalnosti in za te praznike sami izdelajte božična darila, okraske in igre. Vse predloge lahko prenesete in natisnete brezplačno.

Five types of people who really need a printer – are you one of them?

TISKANJE

5 vrst ljudi, ki res potrebujejo tiskalnik – ste med njimi tudi vi?

Ustvarjalna oseba, neodvisni lastnik podjetja ali katera druga vrsta osebe na tem seznamu? Če nimate pravega tiskalnika, ste na slabšem. Naj razložimo.

Povezani izdelki

Povezani izdelki

Povezani izdelki

Povezani člankiGet Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Nazaj na vse namige in tehnike