CANON EOS C70

Prilagodljivo

Fotoaparat EOS C70, ki so ga navdihnili Canonovi fotoaparati z nastavkom RF, je kompakten, lahek in ima paleto prilagodljivih kontrolnikov, kar vam omogoča, da se prilagodite se vsem razmeram.
Moški pri snemanju z EOS C70, kinematografska kamera EOS

Kompakten, lahek in zanesljiv

Fotoaparat EOS C70 ima novo podobo, vključno z večnamenskim ročajem s 3 prilagojenimi številčnicami in večsmerno krmilno palico. Fotoaparat je zaradi polikarbonatnega ohišja iz ogljikovih vlaken trpežno in lahko orodje. Kompaktna zasnova omogoča, da ga lahko namestite na drone, kardane, ročna ali ramenska držala ter na čelade FPV in vozila.

EOS C70, snemanje videa z zaslonom LCD
Snemanje z EOS C70 iz brezpilotnega letalnika, dekle na polju
Brezpilotni letalnik s profesionalno kinematografsko kamero, EOS C70
Moški pri snemanju z EOS C70, kinematografska kamera EOS

Vgrajeni filtri ND

Fotoaparat EOS C70 ima na novo zasnovan izjemno tanek filter ND, ki je optimiran za krajšo razdaljo med tipalom in objektivom na hrbtni strani nastavka RF.

Ta elektronsko nadzorovan filter nevtralne gostote podpira 2/4/6 in razširjeno 8/10 korakov, kar omogoča ustvarjanje slike z majhno globinsko ostrino tudi pri fotografiranju pri svetlobi.

Moški, ki drži EOS C70, kinematografska kamera EOS, filter nevtralne gostote
Filter nevtralne gostote, EOS C70

Robusten nastavek za zunanje naprave

Fotoaparat EOS C70 vključuje robusten nastavek za zunanje naprave, ki ga namestite na ročaj, ali priključek za dodatno opremo, ki ga namestite na številne dodatke, kot je zunanji mikrofon.

EOS C70 – pogled od zgoraj, nastavek za zunanje naprave

Prezračevalni sistem s samostojno komoro

Fotoaparat EOS C70 prevzema enak samostojen sistem pretoka zraka, kot je v naših vrhunskih kinematografskih kamerah EOS. Samostojna struktura pretoka zraka je zasnovana, da pretok zraka ne zadane neposredno elektronskih komponent. Ta zasnova preprečuje vdor tujih teles, kot sta voda in pesek, v električne sisteme, zaradi česar je fotoaparat EOS C70 vsestransko orodje za snemanje na terenu.

EOS C70 Ventilation system
Prezračevalni sistem EOS C70
Brezpilotni letalnik s profesionalno kinematografsko kamero, EOS C70

POGOVORITE SE Z NAŠO EKIPO

Ali želite, da vas kontaktira Canonov predstavnik?

Izpolnite kratek obrazec spodaj in oddajte povpraševanje, po katerem vas bo kontaktiral Canonov strokovnjak.

Povezani članki

  • ČLANEK

    Snemanje v ločljivosti 8K in prevzorčeni ločljivosti 4K s fotoaparatom Canon EOS R5

    Martin Bissig in Ivan D’Antonio sta v prvih videoposnetkih s fotoaparatom EOS R5 raziskovala, kako snemanje v ločljivosti 8K skrajša čas snemanja in razširi ustvarjalne možnosti.

  • ČLANEK

    Ženske in filmsko ustvarjanje: preboj v industrijo

    Najboljše ženske filmske ustvarjalke razkrivajo, kako so prišle do svoje velike priložnosti v filmski industriji in svetujejo drugim ženskam, ki si želijo stopati po njihovih poti.