CANON EOS C70

Profesionalne in praktične funkcije

Fotoaparat EOS C70 nudi številne funkcije, kot so samodejna nastavitev ISO (Auto ISO), fotografiranje v navpičnem položaju, neposredno upravljanje z dotikom in elektronski stabilizator slike. Dvignite svojo ustvarjalnost in snemanje videoposnetkov na nov nivo.
EOS C70, snemanje videa z zaslonom LCD, upravljanje na dotik

Neposredno upravljanje na dotik

Fotoaparat EOS C70 se ponaša s sodobno oblikovanim in intuitivnim vmesnikom za neposredni dotik, ki nudi hiter dostop in nadzor nad nastavitvami na zaslonu. Dotaknite se elementov, ki jih želite spremeniti, in povlecite za spremembo.

EOS C70, neposredno upravljanje na dotik, samodejne nastavitve ISO, samodejni nadzor ojačitve

Samodejna nastavitev ISO in samodejni nadzor ojačitve

EOS C70 se ponaša s funkcijo samodejne nastavitve ISO/nadzora ojačitve za gladke prehode, ki samodejno prilagodi občutljivost pri prehajanju s temnih območij na svetla in obratno. Z nastavitvijo mejne vrednosti ISO določite prag, nato pa pustite fotoaparatu, da naredi vse ostalo: še ena stvar, za katero vam ni treba skrbeti med ustvarjanjem videoposnetkov in se lahko osredotočite le na to, da ujamete pravi trenutek.

Fotografiranje v pokončnem položaju

Poleg odprtin za nastavek za stativ na spodnjem delu fotoaparata vam tudi odprtina za namestitev na ročaju omogoča lažje fotografiranje v pokončnem položaju dalj časa – fotoaparat namestite na stativ ali stabilizator.

Možnost fotografiranja v pokončnem položaju pomeni večjo prilagodljivost pri snemanju za mobilne pametne naprave ali digitalno oglaševanje. V meniju preprosto izberite usmeritev snemanja ali pa dodelite gumb z uporabniško funkcijo za še hitrejši dostop (metapodatki vrtenja so na voljo samo pri snemanju MP4).

snemanje v pokončnem položaju, EOS C70
Snemanje v pokončnem položaju, EOS C70
snemanje v pokončnem položaju, EOS C70

Podpora za vgrajeni elektronski stabilizator

EOS C70 je prvi fotoaparat s sistemom Cinema EOS, ki podpira celostni sistem za stabilizacijo slike z nastavki za objektiv RF. Ta sistem omogoča skladno sodelovanja fotoaparata in objektiva za čim boljše rezultate. Kombinacija objektiva RF in elektronskega stabilizatorja slike v fotoaparatu EOS C70 zagotavlja najboljšo stabilizacijo slike. V primerjavi s tradicionalnimi objektivi EF in elektronskim stabilizatorjem slike odlikuje fotoaparat tudi izboljšana tehnologija proti tresenju.

Objektiv RF

Pri namestitvi objektiva RF neposredno na fotoaparat poskušata objektiv in fotoaparat z usklajenim delovanje ustvariti najboljše posnetke.

Vgrajeni elektronski stabilizator z objektivom RF

Objektiv EF

Če objektiv EF namestite prek vmesnika EF-EOS R, poteka stabilizacija objektiva in fotoaparata ločeno.

Samostojna stabilizacija ohišja objektiva

Podpora za anamorfične objektive

Fotoaparat EOS C70 podpira anamorfične objektive tako, da razširi sliko na zaslonu LCD in izhod HDMI. Fotoaparat podpira z uporabo 1,3-kratnega in 2-kratnega stiskanja anamorfičnih objektivov.

Možnost snemanja v pokončnem položaju, EOS C70

POGOVORITE SE Z NAŠO EKIPO

Ali želite, da vas kontaktira Canonov predstavnik?

Izpolnite kratek obrazec spodaj in oddajte povpraševanje, po katerem vas bo kontaktiral Canonov strokovnjak.

Povezani članki

 • ČLANEK

  Snemanje v ločljivosti 8K in prevzorčeni ločljivosti 4K s fotoaparatom Canon EOS R5

  Martin Bissig in Ivan D’Antonio sta v prvih videoposnetkih s fotoaparatom EOS R5 raziskovala, kako snemanje v ločljivosti 8K skrajša čas snemanja in razširi ustvarjalne možnosti.

 • ČLANEK

  Ženske in filmsko ustvarjanje: preboj v industrijo

  Najboljše ženske filmske ustvarjalke razkrivajo, kako so prišle do svoje velike priložnosti v filmski industriji in svetujejo drugim ženskam, ki si želijo stopati po njihovih poti.

 • ČLANEK

  Prvo snemanje s fotoaparatom Canon EOS C70

  Preberite, kako je Jolade Olusanya s Canonovim fotoaparatom Cinema EOS z nastavkom RF posnel čudovit film o pesnici Sophiji Thakur.

 • ČLANEK

  EOS C70: predstavljamo vam nov kinematografski fotoaparat EOS z nastavkom RF

  Nov nastavek, nova zasnova, nove priložnosti … Spoznajte, kako lahko s kompaktnim Canonovim tipalom Super 35mm še razširite možnosti za ustvarjanje.