CANON EOS C70

Profesionalni vmesnik

Ohranite nadzor s prilagodljivimi gumbi, profesionalnimi priključki, vrhunskimi upravljalnimi gumbi za zvok in snemalnimi funkcijami.
EOS C70, napreden profesionalni vmesnik

Napredni vmesnik

Fotoaparat EOS C70 je podedoval številne profesionalne funkcije, s katerimi se ponašajo obstoječi kinematografski fotoaparati EOS, vključno s 13 gumbi, katerim lahko funkcijo določi uporabnik, dvema vhodoma za Mini XLR, namenskimi tipkami za upravljanje zvoka in Timecode In/Out. Vhod USB-C podpira povezavo Wi-Fi in priključke ethernetne povezave neodvisnih ponudnikov.

nastavitev upravljanja naprednega vmesnika

1. vnos 1 (mini XLR s 3 nožicami), 2. vnos 2 (mini XLR s 3 nožicami), 3. priključek za mikrofon, 4. priključek za slušalke, 5. priključek USB C, 6. priključek za daljinsko upravljanje, 7. priključek za izhod HDMI (TIP A), 8. Vhodni/izhodni priključek za časovno kodo (BNC)

Tipka za upravljanje zvoka

Dve tipki za upravljanje zvoka sta nameščeni na zadnji strani za neodvisno prilagajanje glasnosti snemanja. Za vhodni vir lahko izbirate med linijskim vhodom, vgrajenim stereo mikrofonom in dvema priključkoma XLR za mikrofon, kar skupaj pomeni 4 kanale za zvočni vhod.

Tipke za upravljanje zvoka, EOS C70
snemanje z vhodnim/izhodnim vmesnikom

POGOVORITE SE Z NAŠO EKIPO

Ali želite, da vas kontaktira Canonov predstavnik?

Izpolnite kratek obrazec spodaj in oddajte povpraševanje, po katerem vas bo kontaktiral Canonov strokovnjak.

Povezani članki

  • ČLANEK

    Snemanje v ločljivosti 8K in prevzorčeni ločljivosti 4K s fotoaparatom Canon EOS R5

    Martin Bissig in Ivan D’Antonio sta v prvih videoposnetkih s fotoaparatom EOS R5 raziskovala, kako snemanje v ločljivosti 8K skrajša čas snemanja in razširi ustvarjalne možnosti.

  • ČLANEK

    Ženske in filmsko ustvarjanje: preboj v industrijo

    Najboljše ženske filmske ustvarjalke razkrivajo, kako so prišle do svoje velike priložnosti v filmski industriji in svetujejo drugim ženskam, ki si želijo stopati po njihovih poti.