CANON EOS C70

Izjemna kakovost slike

Tipalo 4K Super 35mm DGO v fotoaparatu EOS C70 vključuje inovativno tehnologijo Dual Gain Output, ki je bila prvič predstavljena v fotoaparatu C300 Mk III in zagotavlja izjemno kakovost slike pri šibki svetlobi in več kot 16 korakov dinamičnega obsega.
Glavna enota EOS C70

Tipalo Dual Gain Output vam zagotavlja več

Na senzorju DGO vsaka slikovna pika prebere sliko z dvema različnima stopnjama ojačitve, eno visoko in eno nizko, ki se nato združita v eno sliko. Višja vrednost ojačitve je optimirana za zajem čistih podrobnosti na temnejših območjih, spodnja ojačitev pa je optimirana za zajem podrobnosti na svetlejših območjih. Zato se skupaj pri natančnosti na ravni slikovnih pik ohranijo ter okrepijo podrobnosti in lastnosti tako na svetlih območjih kot tudi na območjih pri šibki svetlobi, kar fotoaparatu omogoča doseganje odličnega višjega dinamičnega razpona do 16+ korakov.

Za razliko od funkcije Dual ISO delujejo prednosti tipala DGO po vsem obsegu ISO, kar povečuje dinamični obseg in kakovosti slike ne glede na okolje, v katerem slikate.

Novi senzor DGO je združljiv tudi s samodejnim ostrenjem z dvojnimi slikovnimi pikami, kar uporabniku omogoča večjo svobodo pri doseganju želene fotografije.

Tipalo DGO

Podpora pri snemanju HDR

Uživajte več kot 16 korakov dinamičnega obsega, ko snemate v možnosti Canon Log 2, s filmom podobnimi lastnostmi, ki povečajo obdelavo barvnih prehodov in senčnih podrobnosti.

Možnost Canon Log 3 zagotavlja izjemen dinamični obseg, medtem ko ponuja učinkovitejšo obdelavo barvnih prehodov in zmanjšuje sence.

Fotoaparat EOS C70 ima tudi standarda Hybrid Log-Gamma (HLG) in Perceptual Quantization (PQ) za notranje snemanje posnetkov HDR brez obdelave.

Naravne in pristne rešitve za barve

Canonov sistem Cinema EOS je znano po rešitvami za barve, ki zagotavlja tople kožne odtenke in organske barve. Fotoaparat EOS C70 ima ponudbo nastavitev barvne matrike, da se ujema z drugimi vrstami fotoaparatov in modeli.

EOS C70, pristna barvna reprodukcija

Podpora vpoglednih tabel

Poleg Canonovih vgrajenih vpoglednih tabel v sistemu Cinema EOS lahko uvozite prilagojene vpogledne tabele 3D za notranje snemanje za učinkovitejše delo z barvami.

EOS C70, snemanje videa z zaslonom LCD, moški ob jezeru

POGOVORITE SE Z NAŠO EKIPO

Ali želite, da vas kontaktira Canonov predstavnik?

Izpolnite kratek obrazec spodaj in oddajte povpraševanje, po katerem vas bo kontaktiral Canonov strokovnjak.

Povezani članki

  • ČLANEK

    Snemanje v ločljivosti 8K in prevzorčeni ločljivosti 4K s fotoaparatom Canon EOS R5

    Martin Bissig in Ivan D’Antonio sta v prvih videoposnetkih s fotoaparatom EOS R5 raziskovala, kako snemanje v ločljivosti 8K skrajša čas snemanja in razširi ustvarjalne možnosti.

  • ČLANEK

    Ženske in filmsko ustvarjanje: preboj v industrijo

    Najboljše ženske filmske ustvarjalke razkrivajo, kako so prišle do svoje velike priložnosti v filmski industriji in svetujejo drugim ženskam, ki si želijo stopati po njihovih poti.