CANON EOS C70

Inovativna tehnologija samodejnega ostrenja

EOS C70 predstavlja novo razvojno različico naše priznane tehnologije Dual Pixel CMOS AF (DPAF), ki omogoča še boljše delovanje.
EOS C70, samodejno ostrenje z dvojnimi slikovnimi pikami

Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami

EOS C70 z nastavkom RF poskrbi za popolno ravnovesje med optično, mehansko in elektronsko zasnovo. Tako lahko ustvarjalci filmov izkoriščajo izjemne optične zasnove, hitrejše samodejno ostrenje in komunikacijo med kamero in objektivi, ki jo omogoča radiofrekvenčna tehnologija. Revolucionarni radiofrekvenčni komunikacijski podatkovni sistem je poskrbel za povsem nov nivo delovanja obstoječe tehnologije DPAF.


Če želite še natančneje nastaviti samodejno ostrenje, vam EOS C70 omogoča nastavitev hitrosti in odziva samodejnega ostrenja s sledenjem.


Na novo zasnovan uporabniški vmesnik za neposredni dotik zagotavlja hitro upravljanje nastavitev na zaslonu, prilagajanje različnih parametrov in vklop ter izklop snemanja. Preprosto z dotikom prsta.

Navodila za ostrenje z dvojnimi slikovnimi pikami

Tehnologija zaznavanja razlike v fazi samodejnega ostrenja tipala CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami vključuje inovativen grafični vodič, ki prikazuje odklon med ostrenjem v ospredju in ozadju. Pravokotnik se obarva zeleno, ko je subjekt izostren, kar izboljša uporabnost in natančnost pri ročnem spreminjanju ostrenja, zlasti pri ključnem ostrenju v načinu 4K.

EOS C70, samodejno ostrenje z dvojnimi slikovnimi pikami
Samodejno ostrenje s pametnim sledenjem

EOS iTR AF X (pametno sledenje in prepoznavanje)

EOS C70 uporablja sistem pametnega sledenja in prepoznavanja, ki deluje na osnovi algoritma za globoko učenje, ki omogoča izjemno natančno slednje obrazu, tudi če je subjekt obrnjen stran od kamere.

Samodejno ostrenje s prioriteto obrazov/samodejno ostrenje samo obrazov

V kombinaciji s Canonovo tehnologijo zaznavanja obrazov samodejno ostrenje tipala CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami omogoča odlično samodejno prepoznavanje obrazov in sledenje med premikanjem.

Sledenje obrazom, EOS C70
EOS c70, snemanje s samodejnim ostrenjem

Samodejno ostrenje z zaznavanjem

S Canonovo tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami lahko vsako slikovno piko v senzorju uporabite tako za slikanje kot tudi za samodejno ostrenje, kar pomeni, da lahko samodejno ostrenje zajame in sledi predmetom, kot so oči subjekta. To zagotavlja ostro in kritično ostrenje tudi pri majhni globini polja.

Samodejno ostrenje z zaznavanjem obraza in oči med načinoma počasnega in hitrega fotografiranja (S&F)

Samodejno ostrenje pri zaznavanju obrazov lahko sledi obrazu v okviru in ga ohranja izostrenega. Nova vdelana programska oprema omogoča samodejno ostrenje z zaznavanjem obrazov in samodejno ostrenje z zaznavanjem oči s hitrostjo 24–120p v načinih počasnega in hitrega fotografiranja.

POGOVORITE SE Z NAŠO EKIPO

Ali želite, da vas kontaktira Canonov predstavnik?

Izpolnite kratek obrazec spodaj in oddajte povpraševanje, po katerem vas bo kontaktiral Canonov strokovnjak.

Povezani članki

  • ČLANEK

    Ženske in filmsko ustvarjanje: preboj v industrijo

    Najboljše ženske filmske ustvarjalke razkrivajo, kako so prišle do svoje velike priložnosti v filmski industriji in svetujejo drugim ženskam, ki si želijo stopati po njihovih poti.

  • ČLANEK

    Snemanje v ločljivosti 8K in prevzorčeni ločljivosti 4K s fotoaparatom Canon EOS R5

    Martin Bissig in Ivan D’Antonio sta v prvih videoposnetkih s fotoaparatom EOS R5 raziskovala, kako snemanje v ločljivosti 8K skrajša čas snemanja in razširi ustvarjalne možnosti.