VEČJA POVEZANOST

Izjemno povezan fotoaparat

Kakovost EOS in priročnost pametnega telefona – popolna kombinacija za vse, ki radi snemajo vsebine za družbena omrežja, urejajo na poti ali upravljajo svoj fotoaparat na daljavo. Ne glede na to, ali ste bloger, vplivnež ali samo radi delite slike s prijatelji in družino, prenos lastne ustvarjalnosti na splet še nikoli ni bilo tako enostaven.
Canon EOS R10 – prednost – večja povezanost

Preprosta izmenjava slik

Program Canon Camera Connect je hiter in enostaven za uporabo ter vam omogoča, da se povsem osredotočite na ustvarjalnost. Ko sta pametna naprava in fotoaparat EOS R10 povezana, vzdržujeta "vedno vklopljeno" povezavo Bluetooth® z nizko energijo, tako da je mogoče na hiter in preprost način aktivirati brezžično omrežje Wi-Fi® 2,4 GHz, ko je treba prenesti slike. To se lahko zgodi samodejno med fotografiranjem1 ali pozneje, ko v telefonu brskate po pomnilniški kartici fotoaparata in sproti izbirate slike.

Ko so prenesene v telefon, jih lahko urejate s priljubljenimi programi(kot je Canon DPP Express za iOS2), naložite v družbena omrežja ali pa jih s programom za sporočanje pošljete prijateljem in družini. To je odlična možnost, ko potujete in želite svoje dogodivščine deliti s prijatelji in družino doma ali s sledilci v spletu.

Če snemate za platforme družbenih omrežij, preskusite podporo za pokončne videoposnetke fotoaparata EOS R10, ki zajame pokončne posnetke, primerne za zgodbe, kolute in zaslone pametnih telefonov.

Povezljivost fotoaparata Canon – program Camera Connect

Vaša vsebina, vaš oblak

Naš prehod image.canon omogoča nalaganje fotografij in videoposnetkov v spletno shrambo v oblaku, in sicer neposredno iz fotoaparata prek vgrajenega vmesnika Wi-Fi® ali z uporabo povezanega pametnega telefona, za kar ne potrebujete računalnika. Od tu se lahko vaša vsebina prenese v dolgoročno shrambo (privzeto je na voljo 10 GB) ali drugo platformo za shranjevanje v oblaku, kot sta Adobe Creative Cloud ali Google Drive3. Datoteke se lahko tudi samodejno prenesejo v domači osebni računalnik ali računalnik Mac tako, da je vsebina pripravljena za urejanje, ko se usedete za mizo.

Vaša vsebina, vaš oblak

Predvajanje v živo čez 3, 2, 1 …

Vlogerji in ustvarjalci vsebin lahko s fotoaparatom EOS R10 v živo pretakajo profesionalne videoposnetke neposredno svojim sledilcem na platformo YouTube4. Kakovost slike in zvoka je odlična ter predstavlja ravno pravšnjo rešitev, če želite kanal dvigniti na višjo raven in povečati občinstvo.

Canon EOS R10 – snemanje vlogov

Preprosto povežite fotoaparat z omrežjem Wi-Fi®5 in pretakajte neposredno v svoj kanal YouTube, za kar ne potrebujete računalnika. Vrtljiv zaslon se pomakne iz ohišja fotoaparata in ga je mogoče zavrteti tako, da je obrnjen proti vam, kar je popolno za fotografiranje samega sebe.

 1. Samodejni prenos slik ob zagonu fotoaparata je podprt, ko je omogočeno samodejno pošiljanje. Samodejno nalaganje se ne izvede po vsaki posamezni sliki, temveč ob izklopu in ponovnem vklopu fotoaparata.
 2. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone in Lightning so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. tvOS je blagovna znamka družbe Apple Inc.
 3. Google Drive, Google Photos, Google One in YouTube so blagovne znamke družbe Google LLC.
  Adobe in Creative Cloud sta registrirani blagovni znamki ali blagovni znamki družbe Adobe v ZDA in drugih državah.
 4. Storitev pretakanja v živo v fotoaparatu podpira pretakanje v živo samo v kanalu YouTube. Pred uporabo storitve pretakanja v živo je potrebna registracija v image.canon. Najnovejše zahteve preverite v kanalu YouTube. Pretakanje v živo v kanalu YouTube se lahko spremeni, prekine ali konča brez obvestila. Družba Canon ni odgovorna za storitve tretjih ponudnikov, vključno z njihovo distribucijo v živo v kanalu YouTube.
 5. Uporaba brezžične povezave Wi-Fi® je v nekaterih državah ali regijah morda omejena.

Povezani članki

 • PREDNOST

  Izkusite novo vrsto samodejnega ostrenja

  Z uporabo tehnologije umetne inteligence z globokim učenjem in na tisoče resničnih slik smo fotoaparat Canon EOS R3 naučili, da prepozna ljudi, živali in vozila ter jih ohranja močno in natančno izostrene, ko se premikajo v prizoru.

 • PREDNOST

  Zajemanje trenutkov, ki trajajo delček sekunde

  Življenje se odvija precej hitro, zato boste potrebovali fotoaparat z veliko hitrostjo, da boste ujeli neponovljive trenutke.

 • PREDNOST

  Opazite. Fotografirajte.

  Ne glede na to, ali ste prej fotografirali s pametnim telefonom ali pa uporabljali napravo DSLR, boste s fotoaparatom Canon EOS R10 hitro pripravljeni na fotografiranje in ustvarjanje na načine, ki jih prej niste imeli na voljo.

 • PREDNOST

  To je vaša zgodba, povejte jo na svoj način

  Snemajte neverjetne videoposnetke z istim fotoaparatom, ki ga uporabljate za vrhunske fotografije. Fotoaparat EOS R10 je izjemno zmogljiv ustvarjalec vsebin, ki omogoča, da svojo zgodbo poveste s fotografijami ali videoposnetki.

 • GLASILO

  Poiščite navdih, naročite se zdaj

  Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.