Hitrost in kakovost PIXMA

PIXMA-logo-and-emblem.pngSerija PIXMA je bila zasnovana za največjo kakovost tiskanja. Kombinacija edinstvenih tehnologij tiskanja, Canonovih kartuš s črnilom in papirja zagotavlja osupljive, profesionalne rezultate.

quality-banner-310x180_v2.png

FINE.png

Tehnologija FINE

Preizkusite fotografije vrhunske kakovosti

FINE je Canonova edinstvena tehnologija tiskanja v jedru vsakega tiskalnika PIXMA in omogoča hitro tiskanje fotografij z neverjetnimi podrobnostmi. Več gosto nameščenih majhnih črnilnih šob, ki so izdelane s fotolitografskim procesom, zagotavlja izredno natančno umestitev črnila.

hybrid-ink-system.png

Sistem hibridnih črnil

Jasno besedilo in žive barve fotografij

Za vrhunsko reprodukcijo grafik in čisto besedilo v dokumentih mnogo tiskalnikov PIXMA uporablja barvna črnila na osnovi barvil in črna črnila na osnovi pigmenta. Črnila na osnovi barvil se uporabljajo za izjemno kakovostne natise fotografij z živimi barvami, črna pigmentna črnila pa ustvarjajo čiste, jasne natise drobnih črk in ostrih črt.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

6-inks.png

Črnila za fotografije

Kakovostne in trajne fotografije doma

Ohranite spomine celo življenje. Kombinacija izvirnega Canonovega črnila in Canonovih fotografskih papirjev izboljša vrhunsko tiskanje s tehnologijo tiskalnih glav FINE ter zagotavlja čudovite in bolj žive fotografije, ki dalj časa ne bodo zbledele.

CL100plus.png

Črnila ChromaLife100+ zagotavljajo velike izboljšave v reprodukciji barv in temnejšo črno za bolj žive fotografije. Natisi bodo shranjeni v albumu zdržali več kot 200 let, približno 40 let bodo za steklom odporni na svetlobo, brez zaščite stekla pa bodo 10 let odporni na vplive plinov.

CL100.png

S črnili ChromaLife100 barve na fotografijah dlje časa ne bodo zbledele. Natisi na papirju PP-201 bodo v albumu zdržali tudi do 100 let.

LUCIA.png

Profesionalna pigmentna črnila LUCIA zagotavljajo natančno reprodukcijo barv in izboljšano obstojnost natisa. Natisi bodo zdržali približno 200 let shranjeni v albumu, 80 let bodo za steklom odporni na svetlobo, brez zaščite stekla pa bodo 50 let odporni na vplive plinov.

print-speed-banner2.png

ISO-ipm.png

Hitrosti tiskanja

Poznajte in primerjajte dejanske hitrosti tiskanja

Tehnologija FINE omogoča hitro tiskanje fotografij in dokumentov. Za merjenje hitrosti tiskanja in kopiranja Canon uporablja najnovejše dogovorjene mednarodne standarde (ISO). Tako ste lahko pri uporabi katerega koli Canonovega tiskalnika ali večnamenske naprave popolnoma prepričani o učinkovitosti.

Obstojnost fotografij je preračunana na podlagi pospešenih testov.

Ocena obstojnosti fotografij s črnili ChromaLife100 se nanaša na črnila CL-541/CL-441 in papir PP-201

Ocena obstojnosti fotografij s črnili ChromaLife100+ se nanaša na črnila CLI-551/CLI-451 in papir PT-101

Ocena obstojnosti fotografij s črnili LUCIA se nanaša na črnila PGI-72 in papir SG-201/LU-101

Črnila PIXMA iP100 podpirajo sistem ChromaLife100 brez odpornosti na svetlobo in na vplive plinov.