Hitrost in kakovost PIXMA

Serija PIXMA je bila zasnovana za največjo kakovost tiskanja. Kombinacija edinstvenih tehnologij tiskanja, Canonovih kartuš s črnilom in papirja zagotavlja osupljive, profesionalne rezultate.

quality-banner-310x180_v2.png

Tehnologija FINE

Preizkusite fotografije vrhunske kakovosti

FINE je Canonova edinstvena tehnologija tiskanja v jedru vsakega tiskalnika PIXMA in omogoča hitro tiskanje fotografij z neverjetnimi podrobnostmi. Več gosto nameščenih majhnih črnilnih šob, ki so izdelane s fotolitografskim procesom, zagotavlja izredno natančno umestitev črnila.

Sistem hibridnih črnil

Jasno besedilo in žive barve fotografij

Za vrhunsko reprodukcijo grafik in čisto besedilo v dokumentih mnogo tiskalnikov PIXMA uporablja barvna črnila na osnovi barvil in črna črnila na osnovi pigmenta. Črnila na osnovi barvil se uporabljajo za izjemno kakovostne natise fotografij z živimi barvami, črna pigmentna črnila pa ustvarjajo čiste, jasne natise drobnih črk in ostrih črt.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

Črnila za fotografije

Kakovostne in trajne fotografije doma

Ohranite spomine celo življenje. Kombinacija izvirnega Canonovega črnila in Canonovih fotografskih papirjev izboljša vrhunsko tiskanje s tehnologijo tiskalnih glav FINE ter zagotavlja čudovite in bolj žive fotografije, ki dalj časa ne bodo zbledele.

Črnila ChromaLife100+ zagotavljajo velike izboljšave v reprodukciji barv in temnejšo črno za bolj žive fotografije. Natisi bodo shranjeni v albumu zdržali več kot 200 let, približno 40 let bodo za steklom odporni na svetlobo, brez zaščite stekla pa bodo 10 let odporni na vplive plinov.