Tiskalniki PIXMA za domače pisarne

Ne glede na vaše poslovne zahteve vam pisarniški tiskalniki PIXMA ponujajo celovito in praktično rešitev za preprostejše poslovanje. Hitro tiskajo kakovostne dokumente in zagotavljajo višjo produktivnost po nižji ceni. Širok nabor povezljivosti in programskih orodij vam omogoča, da uporabljate vse funkcije tiskalnika in jih brez težav delite po celotnem podjetju.

PIXMA for Home Office

Visoka produktivnost

Najvišja učinkovitost po najnižji ceni

Naši pisarniški tiskalniki PIXMA so polni pametnih funkcij, ki zagotavljajo najvišjo produktivnost. Z elegantnimi in kompaktnimi večnamenskimi napravami lahko s popolnoma vgrajenim samodejnim podajalnikom dokumentov velike dokumente samodejno kopirate, skenirate ali pošiljate po faksu. Canonova edinstvena tehnologija tiskanja zagotavlja tudi hitro in kakovostno tiskanje dokumentov velikosti A4.

ADF
PIXMA Wi-Fi

Brezžična povezljivost

Preprosta izmenjava in tiskanje iz mobilnih naprav

Na voljo vam je več modelov z brezžično in ethernetno povezavo, s katerimi lahko funkcije tiskanja, skeniranja in pošiljanja po faksu preprosto uporabljate po vsej pisarni. S Canonovim brezplačnim programom ali podporo za Apple AirPrint lahko tiskate iz več računalnikov ali pametnih telefonov in tabličnih računalnikov.

Nekateri modeli podpirajo Google Cloud Print – tako lahko dokumente Google Docs, sporočila iz storitve Gmail, fotografije in PDF-je natisnete skoraj kjer koli.

Programska oprema za zahteve pisarne

Prevzemite nadzor z najnovejšo programsko opremo

Canonova programska oprema My Image Garden združuje nabor orodij, ki v enem vmesniku, ki je preprost za uporabo, izpolni vse vaše poslovne zahteve.

Dokumente lahko skenirate neposredno v storitve v oblaku, kot sta Dropbox in Evernote ter tako preprosto izmenjujete dokumente.

Samodejno skeniranje lahko prepozna vrsto dokumenta in ga shrani v pravilno obliko: PDF ali sliko. Dodajte zaščito z geslom za večjo varnost dokumentov.

PIXMA Office Software
XL Cartridge

Prihranite denar za črnila in papir

Stroškovno učinkovite kartuše XL in XXL zagotavljajo občutno več natisov kot primerljive standardne kartuše ter vam tako prihranijo čas in denar. To je popolno, če tiskate pogosto. Samodejno obojestransko tiskanje zmanjša količino porabljenega papirja in ustvari dvostranske dokumente profesionalnega videza.

  Prenosno tiskanje

  Portable-PIXMA.jpg

  Uživajte v kakovostnem tiskanju dokumentov velikosti A4 na poti s prenosnimi tiskalniki PIXMA. Za prenosno tiskanje fotografij velikosti 10 x 15 cm (4 x 6 palcev) izberite napravo SELPHY.

  Tiskanje dokumentov velikosti A3

  PIXMA-A3.jpg

  Tiskajte dokumente velikosti A3 s tiskalniki dokumentov in fotografij PIXMA ali fotografije izjemne kakovosti z namenskimi profesionalnimi tiskalniki fotografij PIXMA.

  Podpora

  Prenesite gonilnike, programsko opremo, vdelano programsko opremo in priročnike ter pridobite dostop do spletnih virov za tehnično podporo in odpravljanje težav z brizgalnim tiskalnikom PIXMA.

   Iščete črnila?

   Z našim iskalnikom potrebščin lahko poiščete pravi črnilni vložek ali kartušo za vaš tiskalnik za domačo pisarno ali večnamensko napravo PIXMA.

   Ali potrebujete pomoč pri iskanju tiskalnika?

   Poiščite najboljši tiskalnik za vaš dom in pisarno z našim pripomočkom za izbiro tiskalnika. Primerjajte naše namizne večnamenske naprave ter laserske in brizgalne tiskalnike fotografij.