CANON XF605

Profesionalna povezljivost

Prilagodljiva povezljivost

XF605 kljub kompaktnim dimenzijam ponuja širok nabor profesionalnih priključkov, vključno s 12G-SDI za pošiljanje nestisnjenega signala 4K prek enojnega vmesnika, izhodom HDMI, vhodom USB tipa C, dvema vhodoma XLR in še več.

XF605

Večfunkcijski priključek za dodatno opremo

XF605 vključuje večfunkcijski priključek za dodatno opremo z elektronskimi stiki. Z združljivo dodatno opremo lahko razširite obstoječe zmogljivosti kamere in tako omogočite največjo prilagodljivost na terenu.

XF605

Izjemna prilagodljivost zvoka

Dva vhoda XLR na ročaju kamere XF605 omogočata neposredno priključitev profesionalnih mikrofonov. Neodvisni upravljalni gumbi za zvok omogočajo natančen nadzor glasnosti zvoka, kar pomeni, da med produkcijo zajamete najboljši zvok. Snemanje štirikanalnega zvoka je na voljo tudi pri kombinaciji vhodov XLR, 3,5 mm ali notranjega stereo mikrofona.

XF605

Vsestranske sočasne možnosti izhoda

Model XF605 je opremljen s sočasnimi možnostmi izhoda za elektronsko iskalo, zaslon LCD, SDI in HDMI, zato ga lahko z različnimi napravami enostavno prilagodite za več ogledov in zunanje snemanje. Tako elektronsko iskalo kot tudi zaslon LCD podpirata orodja za pomoč pri ogledu, ki upravljavcu omogočajo natančno nastavitev osvetlitve za vsebino HDR.

NAROČITE SE ZDAJ

Prijavite se na obveščanje o kameri Canon XF605

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli najnovejše posodobitve kamere Canon XF605, ponudbe družbe Canon, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.

Povezani članki

  1. Zunanji videz kamere Canon XF605 na teh fotografijah in v videoposnetkih se lahko razlikuje od tržnega izdelka.