CANON XF605

Prilagodljivost snemanja

Snemalni formati, ki so primerni za oddajanje

XF605 podpira 10-bitno snemanje 4K UHD 59.94p/50.00p 4 : 2 : 2 s Canonovim zanesljivim XF-AVC, ki temelji na MXF, in vsestranskimi formati MP4.

Izboljšani načini snemanja

Izkoristite celoten ustvarjalni potencial kamere XF605 s številnimi načini snemanja. Način počasnega in hitrega premikanja omogoča snemanje posnetkov s hitrostjo sličic do 120P v FHD za hitre prizore in izjemno počasno gibanje. Z načinom predhodnega snemanja nikoli ne zamudite nobenega trenutka, s funkcijo snemanja sličic posnemite animiran film z ustavljenim gibanjem in z intervalnim snemanjem enostavno ustvarite videoposnetke s časovnim zamikom v fotoaparatu.

XF605

Model XF605 predstavlja razširjene možnosti datotek slik po meri s tremi različicami BT.709 (običajna, široka, standardna) ter uvaja EOS Standard in EOS Neutral za večjo prilagodljivost pri produkciji.

Uporabniki lahko v fotoaparat naložijo tudi svoje vpogledne tabele 3D, tako da ustvarijo datoteke Look za notranje snemanje, ki delujejo skupaj z obstoječimi nastavitvami slike po meri.

Vsestransko snemanje na dve kartici SD

Dve reži za kartico UHS-II SD omogočata različne možnosti snemanja, vključno s sočasnim snemanjem v različnih oblikah zapisa datotek, ločljivostmi in vzorčenjem barv. Model XF605 predstavlja tudi novo možnost sočasnega snemanja zvoka, ki omogoča shranjevanje zvočnih datotek za prepisovanje na eno kartico med snemanjem glavnega videa na drugo kartico.

NAROČITE SE ZDAJ

Prijavite se na obveščanje o kameri Canon XF605

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli najnovejše posodobitve kamere Canon XF605, ponudbe družbe Canon, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.

Povezani članki

  1. Zunanji videz kamere Canon XF605 na teh fotografijah in v videoposnetkih se lahko razlikuje od tržnega izdelka.