eos 700d sample

Fotoaparati EOS DSLR za začetnike

Enostavno naredite prve korake v fotografiranju EOS in uživajte v izjemni kakovosti slik in številnih ustvarjalnih možnostih.

Vaša pot se začne tukaj

Z našo osnovno serijo fotoaparatov DSLR lahko naredite prve korake v vznemirljivem svetu fotografiranja EOS. Pomagamo vam najti pravi fotoaparat za vaše potrebe, da lahko uživate v odlični kakovosti slik in številnih ustvarjalnih možnostih.

Razpoložljivi izdelki

Boy stares out of bus window, showing depth of field

EOS 2000D

Uživajte v vrhunskih fotografijah ločljivosti 24,1 milijona slikovnih pik in videoposnetkih polne visoke ločljivosti. Razširite meje ustvarjalnosti s tem zabavnim in preprostim fotoaparatom DSLR.

Raziskujte zdaj

Boy stares out of bus window, showing depth of field

EOS 4000D

Zajemajte ustvarjalne fotografije kakovosti DSLR in videoposnetke polne visoke ločljivosti s tem preprostim in intuitivnim fotoaparatom EOS z ločljivostjo 18 milijonov slikovnih pik.

Raziskujte zdaj

Drugi izdelki v seriji

Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Niste prepričani, kateri model naj izberete?

Poiščite popoln fotoaparat z našim pripomočkom za izbiro fotoaparata.

Poišči moj fotoaparat

Moč ustvarjalnosti

Digitalni fotoaparat SLR lahko na hitro posneto sliko spremeni v nekaj veliko bolj izvirnega. Uporabite učinke s plitvim ostrenjem in pritegnite pozornost na predmet ali pa s kombinacijo ustvarjalnih filtrov naredite sliko izjemno.

Pametni samodejni način

Privoščite si brezskrbno uporabo s Canonovim pametnim samodejnim načinom, ki za vas izbere najprimernejše nastavitve fotoaparata za subjekt, ki ga fotografirate, in tako poskrbi za čudovite fotografije, vi pa se lahko medtem ukvarjate z ustvarjalnostjo.

Scene Intelligent Auto

Pripravljeni na vse

S hitrim in odzivnim fotografiranjem, intuitivnim upravljanjem prek zaslona na dotik in optičnim iskalom za enostavno okvirjanje boste vedno pripravljeni, da pokažete svojo ustvarjalnost. S pametnim sistemom samodejnega ostrenja in neprekinjenim zaporednim fotografiranjem lahko enostavno sledite premikajočim predmetom in jih posnamete.

Ready for action

Videoposnetki EOS in način kratkih videoposnetkov

Preprosto snemajte kinematografske filme. S tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami in tehnologijo hibridnega samodejnega ostrenja CMOS lahko posnamete izostrene subjekte s čudovitim učinkom zamegljenega ozadja. S funkcijo kratkega videoposnetka lahko posnamete 2-sekundne, 4-sekundne ali 8-sekundne posnetke in jih združite v visokokakovosten videoposnetek.

EOS Movies and Video Snapshot

Podpora in navdih

Zamenjajte objektiv in spremenite svoj pogled s sistemom EOS, poleg tega pa v vadnicah o fotoaparatih EOS najdete vse informacije, ki jih potrebujete.

Nekatere funkcije niso na voljo v vseh fotoaparatih