Fotoaparati EOS DSLR za začetnike

Enostavno naredite prve korake v fotografiranju EOS in uživajte v izjemni kakovosti slik in številnih ustvarjalnih možnostih.
Canon Camera

Vaša pot se začne tukaj

Z našo osnovno serijo fotoaparatov DSLR lahko naredite prve korake v vznemirljivem svetu fotografiranja EOS. Pomagamo vam najti pravi fotoaparat za vaše potrebe, da lahko uživate v odlični kakovosti slik in številnih ustvarjalnih možnostih.

Razpoložljivi izdelki

EOS 250D

Najlažji DSLR s premičnim zaslonom* na svetu ter funkcijami Canon DIGIC 8, film 4K in pomočjo za ustvarjanje Creative Assist.

Canon Camera

Drugi izdelki v seriji

Moč ustvarjalnosti

Digitalni fotoaparat SLR lahko na hitro posneto sliko spremeni v nekaj veliko bolj izvirnega. Uporabite učinke s plitvim ostrenjem in pritegnite pozornost na predmet ali pa s kombinacijo ustvarjalnih filtrov naredite sliko izjemno.

Pametni samodejni način

Privoščite si brezskrbno uporabo s Canonovim pametnim samodejnim načinom, ki za vas izbere najprimernejše nastavitve fotoaparata za subjekt, ki ga fotografirate, in tako poskrbi za čudovite fotografije, vi pa se lahko medtem ukvarjate z ustvarjalnostjo.

Canon Camera
Canon Camera

Pripravljeni na vse

S hitrim in odzivnim fotografiranjem, intuitivnim upravljanjem prek zaslona na dotik in optičnim iskalom za enostavno okvirjanje boste vedno pripravljeni, da pokažete svojo ustvarjalnost. S pametnim sistemom samodejnega ostrenja in neprekinjenim zaporednim fotografiranjem lahko enostavno sledite premikajočim predmetom in jih posnamete.

Videoposnetki EOS in način kratkih videoposnetkov

Preprosto snemajte kinematografske filme. S tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami in tehnologijo hibridnega samodejnega ostrenja CMOS lahko posnamete izostrene subjekte s čudovitim učinkom zamegljenega ozadja. S funkcijo kratkega videoposnetka lahko posnamete 2-sekundne, 4-sekundne ali 8-sekundne posnetke in jih združite v visokokakovosten videoposnetek.

Canon Camera

Podpora in navdih

Zamenjajte objektiv in spremenite svoj pogled s sistemom EOS, poleg tega pa v vadnicah o fotoaparatih EOS najdete vse informacije, ki jih potrebujete.

  1. Nekatere funkcije niso na voljo v vseh fotoaparatih.

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.
  1. *250D (črn/srebrn) je najlažji zrcalnorefleksni fotoaparat z enim objektivom s tipalom velikosti APS-C s samodejnim ostrenjem in premičnim LCD-zaslonom na svetu. Vključno z baterijo in pomnilniško kartico glede na smernice CIPA. Od 9. aprila 2019 (na podlagi raziskav družbe Canon).