eos 700d sample

Fotoaparati EOS DSLR za začetnike

Enostavno naredite prve korake v fotografiranju EOS in uživajte v izjemni kakovosti slik in številnih ustvarjalnih možnostih.

Izberite popoln fotoaparat EOS DSLR

Osnovna serija EOS DSLR prinaša nabor fotoaparatov, ki ustrezajo vašemu načinu življenja.

EOS 200D

EOS 200D

Z upravljanjem kot pri pametnih telefonih in vrhunsko kakovostjo zajemanje odličnih fotografij še nikoli ni bilo tako preprosto.

Raziskujte zdaj

EOS 200D
Posneto z EOS 200D
  • f/7.1
  • 1/200
  • 100
Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Niste prepričani, kateri model naj izberete?

Poiščite popoln fotoaparat z našim pripomočkom za izbiro fotoaparata.

Poišči moj fotoaparat

Moč ustvarjalnosti

Digitalni fotoaparat SLR lahko na hitro posneto sliko spremeni v nekaj veliko bolj izvirnega. Uporabite učinke s plitvim ostrenjem in pritegnite pozornost na predmet ali pa s kombinacijo ustvarjalnih filtrov naredite sliko izjemno.

Pametni samodejni način

Privoščite si brezskrbno uporabo s Canonovim pametnim samodejnim načinom, ki za vas izbere najprimernejše nastavitve fotoaparata za subjekt, ki ga fotografirate, in tako poskrbi za čudovite fotografije, vi pa se lahko medtem ukvarjate z ustvarjalnostjo.

Scene Intelligent Auto

Pripravljeni na vse

S hitrim in odzivnim fotografiranjem, intuitivnim upravljanjem prek zaslona na dotik in optičnim iskalom za enostavno okvirjanje boste vedno pripravljeni, da pokažete svojo ustvarjalnost. S pametnim sistemom samodejnega ostrenja in neprekinjenim zaporednim fotografiranjem lahko enostavno sledite premikajočim predmetom in jih posnamete.

Ready for action

Videoposnetki EOS in način kratkih videoposnetkov

Preprosto snemajte kinematografske filme. S tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami in tehnologijo hibridnega samodejnega ostrenja CMOS lahko posnamete izostrene subjekte s čudovitim učinkom zamegljenega ozadja. S funkcijo kratkega videoposnetka lahko posnamete 2-sekundne, 4-sekundne ali 8-sekundne posnetke in jih združite v visokokakovosten videoposnetek.

EOS Movies and Video Snapshot
Posneto z EOS 100D
  • f/5.0
  • 1/320
  • 100

Podpora in navdih

Zamenjajte objektiv in spremenite svoj pogled s sistemom EOS, poleg tega pa v vadnicah o fotoaparatih EOS najdete vse informacije, ki jih potrebujete.

Nekatere funkcije niso na voljo v vseh fotoaparatih