SAMODEJNO OSTRENJE OČI V REALNEM ČASU

Hitro, natančno in zanesljivo ostrenje

Uživajte v Canonovi revolucionarni tehnologiji samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami. S funkcijama samodejnega ostrenja oči in EOS iTR AF X dosežete natančno ostrenje s sledenjem, tudi ko subjekt gleda stran od fotoaparata. Inovativni vodnik za ostrenje z dvojnimi slikovnimi pikami pomaga uporabnikom, da tudi pri ročnem ostrenju dosežejo izjemno ostre posnetke.
EOS R5 C

Napredno samodejno ostrenje in prepoznavanje subjektov

Canonova tehnologija samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami slovi v industriji kot sistem, na katerega se lahko zanesejo profesionalni filmski ustvarjalci in fotografi. Kinematografski fotoaparat EOS R5 C je podedoval izboljšano različico tega sistema s samodejnim ostrenjem oči in tehnologijo EOS iTR AF X. Ta tehnologija uporablja napreden algoritem globokega učenja, ki natančno prepozna obraze, tudi če je vidno samo eno oko, in sledi subjektu, tudi če ta gleda stran od fotoaparata.

Profesionalna prilagoditev samodejnega ostrenja

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C ima enake ekskluzivne nastavitve samodejnega ostrenja kot kinematografski fotoaparati EOS, na primer prepoznavanje samo obrazov in prepoznavanje s prioriteto obrazov, kar zagotavlja, da se fotoaparat ustrezno odziva na spremembe v prizoru. Natančno lahko prilagodite tudi hitrost in odzivnost samodejnega ostrenja, da dosežete počasno kinematografsko spreminjanje ostrenja ali takojšnje samodejno ostrenje za hitro dogajanje.

EOS R5 C

Vodnik za ostrenje z dvojnimi slikovnimi pikami

Canonov sistem samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami je mogoče uporabiti tudi, ko snemalec uporablja ročno ostrenje. Vodnik za ostrenje je natančno in inovativno orodje, ki snemalca vizualno obvesti, ali je subjekt izostren spredaj ali zadaj. Ko se vizualna pomoč vodnika za ostrenje na zaslonu LCD ali iskalu obarva zeleno, je doseženo izjemno natančno ročno ostrenje.

NAROČITE SE ZDAJ

Prijavite se na obveščanje o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli sveže novice o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C, ponudbe, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.