SNEMANJE FILMOV

Napredna povezljivost

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C je opremljen z večfunkcijskim priključkom za dodatno opremo ter nudi možnosti za vhod XLR/vhod stereo mikrofona in namenske priključke za časovno kodo, 3,5-milimetrski mikrofon, slušalke, mikro HDMI, sinhronizacijo bliskavice, USB-C in široko podporo za programsko opremo – EOS R5 C je skratka pripravljen na vse.
EOS R5 C

Večfunkcijski priključek za dodatno opremo

Canonov večfunkcijski priključek za dodatno opremo, ki je bil prvič predstavljen v kamerah XF605 in fotoaparatih EOS R3, omogoča podatkovno komunikacijo in neposredno napajanje novega nabora dodatne opreme. To vključuje Canonov stereo mikrofon DM-E1D in TASCAMOV zvočni adapter XLR CA-XLR2d-C s profesionalnimi vhodi XLR z ročnim upravljanjem, nadzorom in 48-voltnim napajanjem. Priključite lahko tudi obstoječe bliskavice Speedlite in sprožilnike.*

* Pred vremenskimi vplivi zaščitene Canonove bliskavice Speedlite niso podprte.

 • Profesionalni vmesnik

  Povezljivost kinematografskega fotoaparata EOS R5 C vključuje namenske priključke za vhod/izhod časovne kode, 3,5-milimetrski vhod za mikrofon, izhod za slušalke, izhod mikro HDMI, sinhronizacijo bliskavice, daljinski upravljalnik tipa N3 ter priključek USB-C za napajanje, polnjenje in komunikacijo. V embalaži izdelka je priložena zaščita za kabel, ki med zajemanjem posnetkov varuje povezavi USB-C in mikro HDMI.

 • Baterijsko držalo in brezžični oddajnik datotek

  Kinematografski fotoaparat EOS R5 C podpira obstoječo dodatno opremo sistema EOS R, kot sta baterijsko držalo BG-R10 in brezžični oddajnik datotek WFT-R10. Oba elementa dodatne opreme omogočata namestitev dveh baterijskih enot (LP-E6NH, LP-E6N ali LP-E6), WFT-R10 pa z dvema antenama 2x2 5 GHz in ethernetno povezavo izboljša omrežno delovanje. Čeprav ima kinematografski fotoaparat EOS R5 C vgrajeni povezavi Wi-Fi in Bluetooth, je ta dodatna oprema potrebna za brezžično uporabo brskalnika za oddaljeno upravljanje in aplikacije za mobilne naprave Content Transfer.

 • Obsežna podpora za programsko opremo

  Kinematografski fotoaparat EOS R5 C združuje svetova sistema Cinema EOS in sistema EOS R v celoto ter ponuja združljivost s številnimi profesionalnimi programi za snemanje filmov, fotografijo in virtualno resničnost, in sicer tako za pametne telefone kot tudi za osebne računalnike. To vključuje brskalnik za oddaljeno upravljanje, ki omogoča dostop do naprednih nastavitev in oddaljenega ogleda v živo. Aplikacija za mobilne naprave Content Transfer za prenos začasnih datotek/urejanje metapodatkov. Storitve image.canon v oblaku za visokokakovostno varnostno kopiranje fotografij.

 • Zunanji vir napajanja za 8K/60P

  Poleg baterij LP-E6NH/LP-E6N/LP-E6 se lahko kinematografski fotoaparat EOS R5 C napaja tudi iz zunanjega vira napajanja (potreben za dostop do snemanja v ločljivosti 8K s hitrostjo nad 30 sličic na sekundo). Podprti viri napajanja vključujejo napajanje USB-C iz adapterja PD-E1 ter kombinirano uporabo vmesnika za enosmerni tok DR-DE6C in napajalnika CA-946.

 1. Pri uporabi z nastavki sistema EOS R.
 2. 12-bitne možnosti Cinema RAW Light do 2,6 Gb/s.
 3. Omogoča uporabo zunanje dodatne opreme, kot so adapter XLR, stereo mikrofon in bliskavice Speedlite. Pred vremenskimi vplivi zaščitene Canonove bliskavice Speedlite niso združljive.
 4. Baterij ni mogoče polniti samo z baterijskim držalom BG-R10. Baterije LP-E6 ni mogoče napolniti.

NAROČITE SE ZDAJ

Prijavite se na obveščanje o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli sveže novice o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C, ponudbe, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.