NASTAVEK CANON RF

Prilagodljivost objektiva z nastavkom RF

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C je opremljen z nastavkom RF ter je združljiv s široko paleto optike, vključno z vrhunskimi objektivi RF ter objektivi EF ali kinematografskimi objektivi s pomočjo vmesnikov EF-EOS R. Napredni 5-osni elektronski stabilizator slike pomaga doseči gladke in stabilne profesionalne posnetke.
EOS R5 C_Lifestyle

Tehnologija nastavka RF

Nastavek RF omogoča nove možnosti zasnove objektiva, pri čemer so velike zaslonke, optika visoke ločljivosti in vrhunska zmogljivost združeni v edinstvene objektive za filmske ustvarjalce in fotografe. Nastavek RF z 12 nožicami razširja pasovno širino komunikacije med objektivom in fotoaparatom ter zagotavlja višjo raven samodejnega ostrenja, stabilizacijo slike in prilagodljiv nadzor, zaradi česar so objektivi RF idealna izbira za snemanje videoposnetkov.

Prilagajanje in ustvarjanje z vmesniki EF-EOS R

Nastavek RF ostaja združljiv s Canonovimi fotografskimi in kinematografskimi objektivi EF, kar omogočajo Canonovi vmesniki EF-EOS R. Pri snemanju videoposnetkov dosežete izjemno majhno globino polja v močno osvetljenih okoljih z uporabo Canonovega vstavljivega vmesnika za filter s spremenljivim ND.

Popoln spremljevalec za navidezno resničnost

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C je popolnoma združljiv s Canonovim objektivom RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye, po zaslugi tipala polne velikosti 8K in dolgotrajnega snemanja pa je popolna rešitev za ustvarjanje pristne 180-stopinjske vsebine navidezne resničnosti. Ta rešitev z enim objektivom, fotoaparatom in delovnim postopkom, ki jo je razvil Canon, omogoča preprosto in učinkovito ustvarjanje izjemno jasne vsebine v navidezni resničnosti.

Napredni elektronski stabilizator slike

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C je opremljen z enakim dovršenim 5-osnim elektronskim stabilizatorjem slike, kot ga najdemo v profesionalnih kinematografskih fotoaparatih EOS, kot so npr. EOS C500 Mark II, EOS C300 Mark III in EOS C70. Ta napredna tehnologija deluje v povezavi z optičnimi stabilizatorji slike v združljivih objektivih ter zagotavlja stabilne in gladke posnetke. Poleg tega je elektronski stabilizator slike na voljo tudi pri uporabi objektivov brez stabilizatorja, kot so prvovrstni kinematografski objektivi in povečave.

Združljivost z anamorfičnimi objektivi

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C podpira anamorfične objektive s pomočjo vmesnikov drugih proizvajalcev. S podporo za 2-kratno, 1,8-kratno in 1,3-kratno razširjanje slike na zaslonu LCD in izhodu HDMI ponuja kinematografski fotoaparat EOS R5 C večjo podporo objektivom in prilagodljivost za snemanje ustvarjalnih kinematografskih posnetkov.

NAROČITE SE ZDAJ

Prijavite se na obveščanje o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli sveže novice o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C, ponudbe, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.