CINEMA RAW LIGHT

Obsežni profesionalni formati in orodja za snemanje

Izbirate lahko med široko paleto formatov snemanja, vključno s tremi možnostmi Cinema RAW Light ter XF-AVC in MP4. Zajemite razširjen dinamični obseg s snemanjem v načinih Canon Log 3, PQ in HLG ter uporabite profesionalna orodja, kot sta nadzornik oblike valov in funkcija neprave barve.
EOS R5 C

Vsestranski formati za notranje snemanje

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C omogoča 12-bitno notranje snemanje videoposnetkov RAW z obliko zapisa Cinema RAW Light do 2,6 Gb/s. V kinematografskem fotoaparatu EOS R5 C so na voljo tri možnosti Cinema RAW Light, in sicer LT (v majhni meri), ST (standardno) in HQ (visokokakovostno), ki zagotavljajo večjo prilagodljivost delovnega postopka za vaše produkcijske potrebe.

Na voljo so tudi številne dodatne možnosti za profesionalno snemanje, vključno z 10-bitnimi formati 4:2:2, kot so Canonove zanesljive oblike zapisa XF-AVC v ALL-I ali Long GOP do 810 Mb/s ter HEVC MP4 do 540 Mb/s, in 8-bitnimi formati H.264 MP4 4:2:0 do 150 Mb/s.

Poleg tega so na voljo možnosti obrezovanja tipala z 8 K polne velikosti na formata 5,9 K Super 35mm in 3K Super 16mm za združljive optične objektive in nižje hitrosti prenosa podatkov.

EOS R5 C

Izjemen dinamični obseg

V kinematografskem fotoaparatu EOS R5 C so na voljo formati za notranje snemanje PQ in HLG ter Canon Log 3 za doseganje izjemnega dinamičnega obsega, ki ohranja podrobnosti v senčnih in močno osvetljenih predelih. Tako PQ kot HLG zagotavljata vsebino v oblikah zapisa, ki podpirajo HDR ter so pripravljene za film in televizijo, in barvnem prostoru BT.2020, medtem ko Canon Log 3 omogoča ustvarjalno prilagodljivost pri spreminjanju barvnih prehodov v naknadni obdelavi.

EOS R5 C

Dve pomnilniški kartici in sočasno snemanje

Dve reži za pomnilniške kartice (1 x CFexpress vrste B/1 x UHS-II SD) omogočata napredne možnosti sočasnega snemanja, pri čemer lahko na vsako kartico posnamete različne oblike zapisa, ločljivosti in bitne globine, kar podpira različne profesionalne delovne postopke. Na voljo so tudi tradicionalne 8-bitne začasne datoteke 4:2:0 in preusmerjevalno snemanje/snemanje na obe reži.

EOS R5 C

Zunanje snemanje 8K RAW prek HDMI

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C lahko prenese obliko zapisa RAW prek HDMI na združljive snemalnike Atomos (npr. NINJA V+) za 10-bitno snemanje v obliki zapisa ProRes RAW 8K s hitrostjo do 30 sličic na sekundo. Na kartico SD lahko hkrati posnamete tudi začasne datoteke XF-AVC za učinkovite delovne postopke pri naknadni obdelavi.

EOS R5 C

Profesionalna orodja za snemanje filmov

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C ima širok nabor profesionalnih orodij za snemanje filmov, kot sta na primer nadzornik oblike valov za analizo svetlosti slike od leve proti desni ter funkcija neprave barve za vizualno predstavitev osvetlitve na podlagi barvne lestvice. Dodatne funkcije vključujejo pristno snemanje v načinu 24p DCI, 180-stopinjski kot zaklopa, podporo za datoteke Look za uvoz vpoglednih tabel 3D ter vhodni/izhodni priključek za časovno kodo.

NAROČITE SE ZDAJ

Prijavite se na obveščanje o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli sveže novice o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C, ponudbe, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.