MAJHEN KINEMATOGRAFSKI FOTOAPARAT

Kompaktna in lahka zasnova z aktivnim hlajenjem

EOS R5 C je najkompaktnejši in najlažji Canonov kinematografski fotoaparat EOS z iskalom OLED, svetlim vrtljivim zaslonom LCD in 13 gumbi, ki jim funkcije dodelijo uporabniki. Nov ventilator za aktivno hlajenje omogoča dolgotrajno snemanje, trpežno ohišje iz magnezijeve zlitine pa zagotavlja profesionalno vzdržljivost.
EOS R5 C

Notranji sistem hlajenja za dolgotrajno snemanje

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C je opremljen z aktivnim sistemom hlajenja, ki učinkovito odvaja toploto iz glavnega ohišja in omogoča dolgotrajno snemanje z ločljivostjo 8K pri hitrosti do 60P. Z možnostjo načinov vedno vklopljenega ventilatorja in samodejnega delovanja ventilatorja lahko uporabniki med snemanjem zmanjšajo morebitni hrup ventilatorja.

EOS R5 C

Intuitivna zasnova z zaslonom LCD na dotik in 13 dodeljivimi gumbi

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C ima 0,5-palčno iskalo OLED visoke ločljivosti za natančno analizo slik, matrični zaslon za hitro preverjanje nastavitev/načinov fotoaparata in svetel vrtljiv 3,2-palčni zaslon LCD za preprosto gledanje iz več kotov podnevi ali ponoči.

V izjemno kompaktni zasnovi kinematografskega fotoaparata EOS R5 C je na voljo širok nabor 13 dodeljivih gumbov in treh digitalnih izbirnikov. Te funkcije lahko programirate prek novega uporabniškega vmesnika, ki omogoča hiter dostop do priljubljenih funkcij za videoposnetke/fotografije, kot so nadzornik oblike valov, samodejno ostrenje in visoka hitrost sličic.

EOS R5 C

Kompaktna, robustna in lahka

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C tehta le 680 gramov ter je najkompaktnejši in najlažji Canonov kinematografski fotoaparat EOS, hkrati pa ohranja enako vrhunsko kakovost izdelave in udobno ergonomijo, kot jo omogoča fotoaparat EOS R5.

NAROČITE SE ZDAJ

Prijavite se na obveščanje o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli sveže novice o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C, ponudbe, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.