KINEMATOGRAFSKI FOTOAPARAT Z LOČLJIVOSTJO 8K

Kinematografski videoposnetki polne velikosti z ločljivostjo 8K

Ujemite osupljive podrobnosti z nizko stopnjo šuma zahvaljujoč tipalu polne velikosti, ki omogoča snemanje videoposnetkov 8K s hitrostjo do 30 sličic na sekundo (ali 60 sličic na sekundo z zunanjim napajanjem), prevzorčeno vsebino v ločljivosti 4K in v polni visoki ločljivosti ter navdušujoče upočasnjene posnetke 4K s hitrostjo do 120 sličic na sekundo.
EOS R5 C

Najvišja kakovost z ločljivostjo 8K, vrhunsko ustvarjalno izražanje

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C lahko v 12-bitnem načinu zajame neverjetno očarljive videoposnetke 8K DCI RAW, pri tem pa izkoristi celotno širino tipala polne velikosti za pravo kinematografsko doživetje. Kinematografski fotoaparat EOS R5 C zajame štirikrat več podrobnosti kot različica 4K ter omogoča izjemne posnetke z ločljivostjo 8K pri hitrosti do 30 sličic na sekundo. Kinematografski fotoaparat EOS R5 C z zunanjim napajanjem zagotavlja zajemanje posnetkov z ločljivostjo 8K pri hitrosti do 60 sličic na sekundo ter odpira povsem nove ustvarjalne priložnosti v naknadni obdelavi. Celotno tipalo polne velikosti 8K lahko uporabite tudi za prevzorčenje posnetkov 4K ali polne visoke ločljivosti, kar omogoča izjemno jasnost in nizko stopnjo šuma.

EOS R5 C

Ločljivost 4K s hitrostjo do 120 sličic na sekundo ter samodejnim ostrenjem in zvokom

Poleg zmogljivih možnosti 8K lahko kinematografski fotoaparat EOS R5 C zajame tudi vsebine 4K s hitrostjo do 120 sličic na sekundo, kar omogoča pristne počasne posnetke z osupljivimi podrobnostmi. Kinematografski fotoaparat EOS R5 C med snemanjem v tem načinu ohranja funkcijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, ki zagotavlja ostrino vsakega posameznega prizora. Poleg tega lahko snemanje zvoka omogočite tudi med snemanjem z visoko hitrostjo sličic.

EOS R5 C

ISO z dvojno osnovo

EOS R5 C je prvi kinematografski fotoaparat EOS, ki ponuja funkcijo ISO z dvojno osnovo. Funkcija ISO z dvojno osnovo poveča občutljivost in zmanjša šume pri zajemanju posnetkov v okoljih s šibko svetlobo. Možnosti 800/3200 ISO so na voljo pri zajemanju posnetkov v načinu Canon Log 3, možnosti 400/1600 ISO pa pri zajemanju posnetkov v načinih širokega dinamičnega obsega BT.709, PQ in HLG. Z izbiro najprimernejše osnove ISO za določeno osvetlitev boste zagotovili optimalen dinamični obseg in nizko raven šuma, uporabniki pa lahko izberejo tudi možnost "samodejna izbira", da fotoaparat intuitivno in samodejno preklopi osnovo ISO.

NAROČITE SE ZDAJ

Prijavite se na obveščanje o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli sveže novice o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C, ponudbe, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.