HIBRIDNI UPORABNIKI

Izjemne fotografije v ločljivosti 45 milijonov slikovnih pik pri hitrosti do 20 sličic na sekundo

Tipalo CMOS polne velikosti v ločljivosti 45 milijonov slikovnih pik zajema z neverjetno jasnostjo, nizko stopnjo šuma in širokim dinamičnim obsegom, in to pri hitrostih zaporednih posnetkov do 20 sličic na sekundo in z občutljivostjo ISO do 51.200 ISO. Samodejna osvetlitev zaporednih slik zagotavlja dosledne možnosti osvetlitve, intervalni časovnik pa omogoča ustvarjalne časovne zamike.

Preklopite na neverjetne fotografije visoke ločljivosti

Tipalo polne velikosti in procesor DIGIC X kinematografskega fotoaparata EOS R5 C delujeta usklajeno ter zagotavljata visokokakovostne fotografije z ločljivostjo 45 milijonov slikovnih pik pri hitrosti do 20 sličic na sekundo z elektronskim zaklopom ali 12 sličic na sekundo z mehanskim zaklopom. Način fotografiranja kinematografskega fotoaparata EOS R5 C vključuje tudi Canonovo priznano tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS II z dvojnimi slikovnimi pikami, rešitve za organske tople barve in občutljivost ISO z vrednostjo ISO do 52.000, zaradi česar je kinematografski fotoaparat EOS R5 C izjemna rešitev za profesionalno fotografiranje.

Profesionalne oblike zapisa fotografij

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C ima enako arhitekturo kot sistem EOS R in lahko zato zajema slike v različnih profesionalnih oblikah zapisa datotek, vključno z RAW, C-RAW in JPEG. Zahvaljujoč uporabi game HDR PQ in barvnega prostora BT.2020 lahko zajamete tudi 10-bitne fotografije HEIF z večjim dinamičnim obsegom in barvno reprodukcijo.

Fotografiranje s časovnim zamikom

Funkcijo intervalnega časovnika, ki jo najdete v kinematografskem fotoaparatu EOS R5 C, lahko nastavite tako, da v določenem času zajame določeno število fotografij. Ta funkcija je popolna za ustvarjanje profesionalnih zaporedij s časovnim zamikom. Poleg tega lahko nastavite tudi načine slike po meri, kot sta prioriteta zaslonke/zaklopa ali samodejna nastavitev ISO, kar zagotavlja popoln ustvarjalni nadzor pri ustvarjanju osupljive vsebine s časovnim zamikom.

NAROČITE SE ZDAJ

Prijavite se na obveščanje o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli sveže novice o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C, ponudbe, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.