HIBRIDNI UPORABNIKI

Izjemne fotografije v ločljivosti 45 milijonov slikovnih pik pri hitrosti do 20 sličic na sekundo

Tipalo CMOS polne velikosti v ločljivosti 45 milijonov slikovnih pik zajema z neverjetno jasnostjo, nizko stopnjo šuma in širokim dinamičnim obsegom, in to pri hitrostih zaporednih posnetkov do 20 sličic na sekundo in z občutljivostjo ISO do 51.200 ISO. Samodejna osvetlitev zaporednih slik zagotavlja dosledne možnosti osvetlitve, intervalni časovnik pa omogoča ustvarjalne časovne zamike.

Izjemne fotografije v ločljivosti 45 milijonov slikovnih pik pri hitrosti do 20 sličic na sekundo

Preklopite na neverjetne fotografije visoke ločljivosti

Tipalo polne velikosti in procesor DIGIC X kinematografskega fotoaparata EOS R5 C delujeta usklajeno ter zagotavljata visokokakovostne fotografije z ločljivostjo 45 milijonov slikovnih pik pri hitrosti do 20 sličic na sekundo z elektronskim zaklopom ali 12 sličic na sekundo z mehanskim zaklopom. Način fotografiranja kinematografskega fotoaparata EOS R5 C vključuje tudi Canonovo priznano tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS II z dvojnimi slikovnimi pikami, rešitve za organske tople barve in občutljivost ISO z vrednostjo ISO do 52.000, zaradi česar je kinematografski fotoaparat EOS R5 C izjemna rešitev za profesionalno fotografiranje.

Profesionalne oblike zapisa fotografij

Kinematografski fotoaparat EOS R5 C ima enako arhitekturo kot sistem EOS R in lahko zato zajema slike v različnih profesionalnih oblikah zapisa datotek, vključno z RAW, C-RAW in JPEG. Zahvaljujoč uporabi game HDR PQ in barvnega prostora BT.2020 lahko zajamete tudi 10-bitne fotografije HEIF z večjim dinamičnim obsegom in barvno reprodukcijo.

Fotografiranje s časovnim zamikom

Funkcijo intervalnega časovnika, ki jo najdete v kinematografskem fotoaparatu EOS R5 C, lahko nastavite tako, da v določenem času zajame določeno število fotografij. Ta funkcija je popolna za ustvarjanje profesionalnih zaporedij s časovnim zamikom. Poleg tega lahko nastavite tudi načine slike po meri, kot sta prioriteta zaslonke/zaklopa ali samodejna nastavitev ISO, kar zagotavlja popoln ustvarjalni nadzor pri ustvarjanju osupljive vsebine s časovnim zamikom.

NAROČITE SE ZDAJ

Prijavite se na obveščanje o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli sveže novice o kinematografskem fotoaparatu Canon EOS R5 C, ponudbe, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.