A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

TISKANJE IN USTVARJANJE

Prilagodite, natisnite, okrasite: naj zabave postanejo preproste z aplikacijo Creative Park

Vsakdo ima rad zabavo! Mladim ljudem pomembni dogodki in obletnice pomenijo vse. Rojstni dnevi, božični prazniki, uspešno opravljeni izpiti, konec šolskega leta – seznam je dolg. Organizacija dogodka je lahko zahtevna: nakupovanje daril, načrtovanje iger in zabave ter skrb za pijačo in prigrizke pogosto terjajo veliko časa. Čas za okrasitev se zato najde šele zadnji trenutek.

S Canonovo aplikacijo Creative Park boste prihranili čas, hkrati pa dobili cenovno ugodne rešitve, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne potrebe vaše zabave. Tako aplikacija kot spletno mesto Creative Park vsebujeta številne stilsko oblikovane in sodobne oblikovne predloge. Na voljo je vse od rojstnodnevnih pasic in tematsko oblikovanih vrečk do rekvizitov za fotokabino in pogrinjkov. Odlikuje jih igrivo, zabavno in barvito oblikovanje, ki zagotavlja, da med njimi vsakdo najde nekaj zase ne glede na starost.

Začnite tako, da enostavno prenesete aplikacijo iz trgovine z aplikacijami App Store ali Google Play. Vse, kar potrebujete, je Canon ID in podprt tiskalnik Canon.

Oblikovanje za vse priložnosti

Personalised cards created with the Creative Park app on a party table with paper garlands and a pineapple gift box.
Od razglednic in vabil do zastavic in pasic – na voljo so vam številne oblikovne predloge, med katerimi lahko izbirate.

Aplikacija Creative Park je rešitev vse v enem za okrasitev vaše zabave. Če ste komaj začeli, se pomaknite v kategorijo 'Zabava' v zavihku 'Izbrano', ki vsebuje vse od pasic, vrečk in škatel do ploščic z imeni in predlog za zabavne klobučke. Če ne najdete tega, kar iščete ali pa želite še več možnosti, poglejte še v razdelek 'Pisma/Razglednice' v zavihku 'Kategorija', kjer boste našli dodatne oblikovne predloge za vabila in pisma. Na voljo je tudi posebna kategorija 'Rojstni dan', ki jo najdete v zavihku 'Izbrano'. V njej najdete rojstnodnevne voščilnice in dodatke.

Teme, s katerimi boste zabavi dali slog

Two girls hold photo booth party props printed from Creative Park
Izberite temo zabave ter izberite rekvizite in okraske, ki se ujemajo z njo.

Z aplikacijo Creative Park lahko ustvarite takšen slog zabave, kot vam je všeč. Kaj pravite na zabavo v tropskem slogu, ki vas bo spomnila na poletje? Ustvarite ga z vabili in pogrinjki, ki jih krasijo bujne rastline, ter darilnimi škatlami v obliki lubenice ali zabavnega ananasa. Dodajte še nekaj zanimivih rekvizitov za fotokabino in zabavnih girland in že ste pripravljeni. Ali pa izberete princeskino tematiko s pastelno zelenimi miniaturnimi kronami, okraski z roza diamanti na vrvici in večbarvnimi darilnimi škatlami.

Canonov mat fotografski papir A4 MP-101 je idealen za ustvarjanje modelov in visoko kakovostnih okraskov.

Prilagodite in dodajte osebno noto

Povezani članki
Create your own family treasure hunt

USTVARJALNO TISKANJE

Ustvarite svoj družinski lov na zaklad

Odkrijte, kako lahko s tiskalnikom PIXMA in malo domišljije ustvarite vznemirljivo pustolovščino.

Print yourself a happy Halloween

USTVARJALNO TISKANJE

Zamisli za natise za noč čarovnic

Sezonske zamisli za zabavne in strašljive okraske, kostume, poslastice in drugo.

Bring joy indoors this autumn with papercraft

TISKANJE IN USTVARJANJE

Prinesite jeseni veselje pod streho

Odkrijte, kako je oblikovalec in izdelovalec Pippa Hiscock ustvaril zabavne osebne rojstnodnevne okraske iz papirja.

A girl holds a personalised card created with the Creative Park app.
Številne predloge iz aplikacije Creative Park lahko prilagodite, tako da vanje uvozite slike iz fotoaparata, dodate sporočilo z osebno noto, ter jih nato natisnete naravnost iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Ena pomembnih prednosti aplikacije Creative Park je ta, da lahko številne predloge prilagodite, tako da jim dodate svoje slike ali besedilo. Ko prenesete predlogo, lahko v aplikacijo uvozite slike iz fotoaparata pametne naprave ter uporabite funkcijo za dodajanja besedila, s katero boste dodali sporočilo z osebno noto. Otroci lahko v samo nekaj minutah uredijo in oblikujejo predloge po svoji izbiri. Ko so pripravljene na tisk, jih nato enostavno brezžično pošljejo v združljiv tiskalnik Canon PIXMA.

Uživajte v eksperimentiranju

A girl folds a paper party garland printed from the Creative Park app.
Vsako predlogo spremljajo jasna navodila, ki jih lahko tudi natisnete, da jim boste lažje sledili. Nato natise enostavno zgibajte v 3D-stvaritve. Ta čudovita pastelna girlanda je na primer popolna okrasitev za mizo na zabavi.

Predloge so urejene v kategorije, intuitivna oblika pa poskrbi, da se enostavno pomaknete v razdelek, ki ga iščete. Ko najdete predlogo, ki vam je všeč, lahko kliknete na zvezdico, da jo uvrstite v meni 'Priljubljeno', ali kliknete 'Uredi', da jo prenesete. Vsako predlogo spremljajo jasna navodila. Svoje projekte med ustvarjanjem shranite (shranjene elemente boste našli v meniju 'Vaši elementi'), in ko ste pripravljeni, pritisnite gumb 'Tiskaj'.Napisala Claire Gillo

Povezani izdelki

Povezani izdelki

Povezani izdelki

Povezani članki

Get Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Nazaj na vse namige in tehnike