Lorenz Holder

Canon Ambassador

RLC_Phase1_Lorenz_Lifestyle

Naj pljuskne

Canonov izziv »Water Challenge« je namenjen ustvarjalnim umom, ki se želijo zabavati in poskusiti nekaj novega.
Lotite se naloge Canonovega ambasadorja Lorenza Holderja in se potegujte za osvojitev Canonovega kompleta R10 v vrednosti več kot 1.000 €, poleg tega pa imate možnost osvojiti potovanje v Istanbul in se udeležiti ekskluzivne fotografske delavnice, ki jo bo vodil sam Lorenz Holder.

Zmagovalci Canonovega natečaja “Water Challenge” so …

1. Marjan Cigoj
2. Konstantinos Migkos
3. Vlado Pirša
Gewinner_HR

1. Marjan Cigoj

Nebengewinner1_GR

2. Konstantinos Migkos

Nebengewinner2_BA

3. Vlado Pirša

Naloga

Zajemite svojo fotografijo vode

Oglejte si Canonovega ambasadorja Lorenza Holderja, ko razkriva letošnji izziv: Naj pljuskne. Posnemite svojo fotografijo s tekočim elementom – vodo in izrabite svoje neskončne ustvarjalne možnosti.

Canon Camera

SPOZNAJTE ČLANA ŽIRIJE

Lorenz Holder

Lorenz, večkrat nagrajeni fotograf Red Bull Illume, ki živi v Freisingu v Nemčiji, je specializiran za fotografiijo akcijskih športov v kombinaciji s krajinsko in arhitekturno fotografijo.

GALERIJA

Oglejte si nekaj izvrstnih fotografij

Nagrada

Predstavitev nagrade

Zmagajte v Canonovem natečaju »Water Challenge« in osvojili boste Canonov komplet EOS R10 skupaj z objektivom RF-S 18-45mm 4,5/6,3 IS STM. Poleg tega boste osvojili ekskluzivno potovanje v Istanbul, kjer se boste lahko odpravili v svet fotografije z osebnim mentorstvom samega Lorenza Holderja.

Canon Camera
Ženska v rumeni obleki pozira na ovinkasti poti.

Pravila

Stvari, ki jih morate preveriti pred oddajo

Fotografija mora odražati izziv, to pomeni fotografijo vode v kakršni koli obliki, s človeškimi subjekti ali brez njih. Gre za deljenje zgodbe, povezane z vodo. Vaš zmagovalni posnetek bo moral biti ustvarjalen, vpadljiv in pomenljiv. Poleg tega fotografija ne sme biti podvržena prevelikemu dodatnemu urejanju in spreminjanju. In za konec: zabavajte se pri ustvarjanju.

Spoznajte komplet

 • Brezzrcalni fotoaparati

  EOS R10

  Z brezzrcalnim fotoaparatom s sistemom EOS R, ki je zasnovan okoli velikosti tipala APS-C, lahko naredite naslednje korake na področju fotografije in videografije.
 • Objektivi RF-S

  RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  Standardni objektiv s povečavo APS-C za družino fotoaparatov EOS R je popoln za vsakodnevne priložnosti, kot so družinski trenutki, življenjski slog, portreti in počitnice.
 • Fotografirajte vodo s pomočjo ...

 • Brezzrcalni fotoaparati

  EOS R10

  Z brezzrcalnim fotoaparatom s sistemom EOS R, ki je zasnovan okoli velikosti tipala APS-C, lahko naredite naslednje korake na področju fotografije in videografije.
 • Fotoaparati DSLR

  EOS 200D

  Z upravljanjem kot pri pametnih telefonih in vrhunsko kakovostjo zajemanje odličnih fotografij še nikoli ni bilo tako preprosto.
 • Brezzrcalni fotoaparati

  EOS M50 Mark II

  Ustvarite kakovostno vsebino za svoje občinstvo in dodajte svojo ustvarjalno žilico – ne glede na to, ali gre za fotografije, videoposnetke ali pretakanje v živo
 • Brezzrcalni fotoaparati

  EOS M200

  Mešanica kakovosti DSLR in priročnosti pametnega telefona v pametnem ohišju, ki ga lahko vedno vzamete s seboj. Odlično fotografiranje še nikoli ni bilo preprostejše in zabavnejše.
 • Kompaktni digitalni

  PowerShot G7 X Mark III

  Povezan fotoaparat, ki snema vrhunske videoposnetke in fotoaparate, nad katerimi bodo navdušeni vaši sledilci.
 • Natisnite fotografijo vode s pomočjo ...

 • pixma g540 fra range page

  Tiskalniki za uporabo doma

  PIXMA G540

  Enofunkcijski tiskalnik z vložki s črnilom na osnovi šestih barvil z možnostjo ponovnega polnjenja za visokokakovostno tiskanje fotografij z zmožnostjo tiskanja visokih naklad z izjemno nizkimi stroški.
 • Tiskalniki za uporabo doma

  SELPHY SQUARE QX10

  Svoje posebne spomine shranite v obliki čudovito zasnovanih natisov, ki jih lahko kjer koli brezžično natisnete.
 • Poiščite navdih