PIXMA printer on a table surrounded by festive season ideas

ZIMSKO PRAZNIČNO USTVARJANJE

Zabavne zamisli za praznična darila in okraske, ki jih lahko izdelate doma

Ujemite čarobnost časa obdarovanja ter izdelajte čudovita darila, okraske, voščilnice in še več v udobju lastnega doma. Ustvarite čudovite voščilnice, platnene vreče s svojimi potiski, elegantne okraske in še veliko drugega, za kar pa potrebujete le Canonov tiskalnik, predloge za tiskanje in papir za ustvarjanje. Oglejte si, kako lahko v tem prazničnem času navdušite sebe in druge.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.
Predstavljajte si, kaj lahko v letošnjem zimskem času ustvarite doma.

Natisnite svoje voščilnice

Voščilnicam dajte dodatni osebni pridih in jih natisnite sami. Potrebovali boste naš dvostranski matiran papir in svoj najljubši motiv iz Canonovega spletnega mesta ali aplikacije Creative Park*, kjer boste našli veliko navdiha.

Steps to print cards

Osebna darila: majice, platnene vreče, blazine in še več

Narišite velik nasmeh na obraz ljubljene osebe s pozornim darilom, ki nosi njeno ime. Ko pripravite darilo iz blaga, npr. navadno majico, blazino ali vrečo, potrebujete še združljiv** tiskalnik Canon PIXMA, liste za prelikanje za tkanine svetle ali temne barve in priročna navodila.

Steps to print on T-shirt

Svoj prostor preoblikujte v zimsko čudežno deželo.

Popestrite in polepšajte dom in tudi sebe z zamislimi za praznične okraske in dodatke. Z večkratno lepilnim fotografskim papirjem spremenite najljubše posnetke v darila ali čudovite okraske in se zabavajte z natisljivimi nalepkami za nohte***, ki jih lahko z aplikacijo Canon Nail Sticker Creator spremenite v snežinke. Če si vi ali vaši ljubljeni želite večjega izziva, si oglejte ta stilski znak za mir, 2D-venec za vrata in neskončne koledarje za novo leto. Doma izdelani okraski za božično drevesce so tradicija v številnih domovih, zato poskusite izdelati te čudovite in enostavne zvezdice.

Steps to print Christmas ornament

V prazničenm času presenetite sebe in druge s stvarmi, ki jih boste izdelali sami.


* Združljivi tiskalniki z aplikacijo Creative Park.

** Listi za prelikanje za tkanine svetle barve LF-101 so združljivi z naslednjimi tiskalniki: PRO-100/PRO-100S, serija TS (razen serija TS31xx/serija TS20x), serija TR (razen serija TR45xx ), serija MG77xx/serija MG75xx/serija MG68xx/serija MG67xx/serija MG57xx/serija MG56xx/serija MG36xx, serija iX68xx; listi za prelikanje za tkanine temne barve DF-101 so združljivi z naslednjimi tiskalniki: PRO-100/PRO-100S, serija TS (razen serija TS31xx /serija TS20x), serija TR (razen serija TR45xx), serija G (razen serija GM40xx/serija GM20xx), serija MG77xx/serija MG75xx/serija MG67xx, serija iP87xx/serija iX68xx

*** Združljivi tiskalniki za tiskanje nalepk za nohte.

Povezani članki
A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

USTVARJANJE S TISKALNIKOM

Praznični čas je kot nalašč za ustvarjanje – šest stvari, ki jih za božične praznike lahko izdelate s tiskalnikom

Prepustite se ustvarjalnosti in za te praznike sami izdelajte božična darila, okraske in igre. Vse predloge lahko prenesete in natisnete brezplačno.

A home-printed Christmas card alongside crafted decorations and Canon Double-sided Matte Paper arranged on a cloth with a Christmas tree motif.

TISKANJE IN USTVARJANJE

Tiskanje božičnih voščilnic

Oblikujte svoje praznično fotografiranje in natisnite ustrezne božične voščilnice.

Create a photo calendar

USTVARJALNO TISKANJE

Ustvarite koledar s fotografijami

Prilagodite in ustvarite koledar s fotografijami z dragocenimi spomini.

Povezani izdelki

Povezani izdelki

Povezani izdelki

Povezani članki

Get Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Nazaj na vse namige in tehnike